Alles in 1 Weidum Ontdek alle pakketten en bespaar tot wel €88


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Weidum vergelijken en online overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet razendsnel en we willen de beste kwaliteit. Een razendsnelle stabiele aansluiting op internet mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor rondsurfen, films streamen, downloaden van bestanden, social media en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid heb ik nodig? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Via de vergelijker ontdek je alle internetdiensten. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Vul jouw locatie in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (tv programma’s opnemen, begin gemist, online tv kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij doorzoekt nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Weidum. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €100 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier uitsluitend voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of wil je alles weten over een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Door allesin1prijzen.nl bekijk je handige informatie over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Weidum.

Alle internet-aanbieders

Ontdek de prijzen van de grote Nederlandse providers

Supersnel internet

Internetsnelheid van 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Besparen op je internetgebruik

Bezoek de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €74 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allen voorbeelden van breedbandinternet. Alleen, welke verbinding moet ik kiezen? Ga direct naar de pagina over 3-in-1 met glasvezel Fiber.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor vrijwel alle huishoudens toegankelijk. Het voornaamste pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Hierdoor is dit een relatief voordelige aansluiting. Het grote minpunt daarvan is een wat minder snelle verbinding (de top ligt op 50mb). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Handig om te weten: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 250 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Weidum heeft een beperkt aantal kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en snelheden voor uploaden zijn doorgaans gelijk. Broodnodig voor intensief internetgebruik. Helaas is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Weidum verkrijgbaar? Start met vergelijken en check de diverse contracten.


Type aansluiting Voordelen Negatief Kosten
1. ADSL Overal te ontvangen Kan traag zijn Vanaf €39
2. Kabel Prima internetsnelheid Verplicht TV-abonnement Vanaf €45
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €50

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Weidum?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De meest bekende aanbieders (Telfort, Ziggo, XS4ALL, Online.nl, Tele2, Vodafone) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Mede daarom blijf jij gegarandeerd online. Per wanneer kan ik over? Vrijwel alle alles-in-1 afspraken duren 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gekozen? Dit proces gaat soepel en vlot met deze overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de providers leveren deze overstapservice. De aanstaande aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. In het bijzonder het afzeggen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Zelfs regelen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Tele2, Vodafone, KPN, XS4ALL, Telfort, Online.nl hebben deze mogelijkheid. Een goed abonnement gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Maak je geen gebruik van de overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Tip: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Selecteer ook de optie voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat we meer en meer zien, heeft het label quad play gekregen. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Weidum? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Elke maand opnieuw korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, en additionele bonussen als gratis zenderpakketten. Door soortgelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Veel besproken 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Extra zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De verschillende providers lopen te koop met steeds vaker met hoge snelheden. Normaliter 475 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? In de tabel spot jij een aantal praktische voorbeelden. Per werkzaamheid vind jij de voorgeschreven snelheid.


Waar ben je mee bezig? Benodigde snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden om en nabij drie “klassen” internetgebruikers. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke klasse vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent alleen online voor e-mailen, E-bankieren, Social. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Met regelmaat download je files, en gebruik je diensten als Netflix of Youtube. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Ben je liefhebber van online gaming? Geen limiet: juist voor verschillende mensen tegelijkertijd. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Warmond.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Weidum. Hoe maak ik een goede keuze? Dat hangt af van veel aspecten. Hierom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke partijen leveren in de omgeving van Littenseradiel?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via ons zoekscript bekijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Als je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de keuze automatisch beperkter. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je alle nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals routers, wifi-versterkers, modems? Geen behoefte aan de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor diensten die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles-in-1 pakketten bieden optionele extra diensten. Voorbeelden zijn extra diensten als on demand films kijken, tv programma’s opnemen, live pauzeren of pakketten met extra veel zenders met kanalen als Disney Junior. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te pushen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Weidum.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Tegenwoordig kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door gebruikt van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (tablet, laptop, en de traditionele TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met meerdere modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere kanalen als SBS9.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige alles-in-1 providers kan dit tot 2 dagen. Maar bij andere tv-aanbieders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de kabelaars bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) of via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €4,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Andere zenderpakketten
Veel abonnementen werken met ongeveer 30 basiszenders. Denk aan kanalen als Nat Geo Wild Documentaire. Verder kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Focuz TV en internationale zenders als E! Entertainment. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met extra zenderpakketten zoals FOX en het A-TiVi kanaal. Op de website van jouw provider check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in Weidum


Internet en tv vergelijken in Weidum

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je over naar een nieuwe woning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Weidum. Dit gaat gemakkelijk aan de hand van de volgende stappen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Open de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, vooruitkijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies nu de beste aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Uitzending gemist
Korting bij 2 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Gemakkelijk overstappen
Nieuwe klanten korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Gemakkelijk uitbreiden
Goede voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Heldere voorwaarden
Maandelijkse korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Tot 7 dagen terugkijken
Heel betaalbaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Binnen 6 weken actief
Voordelig proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Meerde add-ons
Goedkope tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Begin gemist
Hoge aanbieding


Youfone

Gratis Fox Sports
Alle bekende kanelen
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Met gratis router
Hoge korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Snelle levertijd
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Ruime keuze
Unieke aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Weidum

Interactieve televisie en internet via glasvezel is de standaard geworden. In en rondom Littenseradiel zien we dit zeker terug. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is snel (150 tot 300 Mbps), en zeer betrouwbaar. Evenzeer biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een kreet die je veel hoort: een internet glasvezel abonnement is alleen voor mensen met geld. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet is al mogelijk vanaf €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Weidum? En welke providers bieden het aan? Vul nu jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Waal.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Weidum.