Alles in 1 Wergea Ontdek alle aanbieders profiteer van kortingen tot €66


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Wergea vergelijken en afsluiten? Televisie kijken en surfen op het internet: het mag niet langzaam zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een razendsnelle trouwe aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. We gebruiken het voor onze studie, films streamen, televisie kijken, thuiswerken of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheden bieden zij aan? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Via onze postcodetool check je alle internetbedrijven. Overstappen gaat gemakkelijk online. Het uitgangspunt is je adres, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies extra’s voor interactieve televisie (extra zenderpakketten, live pauzeren, uitzending gemist) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je ziet direct meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Wergea. Start met vergelijken en bespaar zo €82 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Met behulp van onze postcodetool tref je nuttige informatie + tips over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Wergea.

Alle leveranciers

Vergelijk de proposities van alle erkende providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid van 200 mb/s en extra zenderpakketten.

Besparen op je internetgebruik

Check alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €54 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allen categorieën breedbandinternet. Echter, welk type verbinding moet ik kiezen? Ga direct naar de pagina over Internet en tv pakket Tweak.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Dit type verbinding is voor heel veel consumenten bereikbaar. De belangrijkste meerwaarde is de keuzevrijheid. Vandaar zijn goedkope abonnementen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de relatief trage verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding heb je een prima snelheid, vaak wel 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat er minder keuzevrijheid is. Wergea biedt maar diverse kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Door gebruik van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt hierbij meestal even hoog. Essentieel voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel nog niet te ontvangen voor veel mensen. Is glasvezel internet in Wergea af te sluiten? Vul de tool in en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Voordelen Negatief Kosten
1. ADSL Goedkopere abonnementen Traagste verbinding Vanaf €37
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €45
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Geen landelijke dekking Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Wergea?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is online mogelijk. De grotere partijen (KPN, Ziggo, Tele2, Online.nl, XS4ALL, Vodafone) hebben een samenwerking. Wanneer jij overstapt hoef jij eigenlijk niets te doen. Op die manier ben je geen dag offline. Kan ik al overstappen? Het gros van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgezocht? Dit gaat moeiteloos met deze overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de organisaties verschaffen deze overstapservice. De nieuwe leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Vervolgens zien zij erop toe dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Tele2, Ziggo, Vodafone, Online.nl, XS4ALL geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit contract vandaag online regelen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Koop het toekomstige pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Ook nummerbehoud is mogelijk als dat gewenst is.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Een andere benaming is triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemen ze ook wel het quad play contract. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Wergea? Kies je voor alles in 1 producten dan kunnen de kortingen flink oplopen. Maandelijks heb je dan recht op korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, en andere extraatjes als een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Door combideals als deze krijg je dus meer voor je geld. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders adverteren met razendsnel internet. Normaal wel 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hierna vind je een lijst met voorbeelden. Per handeling spot je de minimale snelheid.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We herkennen naar schatting 3 gebruikerstypes in internetgebruik: instap, standaard en grootverbruik. Voor elke categorie vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent alleen online voor social media, internetbankieren, surfen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je online video’s op Netflix of Pathé Thuis. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Alleen High Definition films kijken! Downloads zijn vliegensvlug binnen. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Wateren.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Wergea. Maar welk pakket past nu bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen vind je hieronder wat meer info.

Welke aanbieders zijn actief in de streek Leeuwarden?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via ons zoekscript vergelijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zodra je jouw locatie ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Heb jij geen baat bij bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor mogelijkheden die eigenlijk overbodig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Een hoop alles-in-1 pakketten hebben allerlei extra’s. Hierbij kun je denken aan extra’s als live pauzeren, vooruitkijken, on demand films kijken of diverse entertainment-pakketten met aanvullende themakanalen als Fine Living. Wil je hier echt gebruik van maken? Juist door deze extra’s gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verhogen kunnen voor jou handig zijn. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Wergea.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ook zo dol op televisie kijken? Deze dagen is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door middel van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiele telefoon, computer, en vanzelfsprekend op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met allerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere kanalen als Veronica / Disney XD.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige organisaties kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer leveranciers kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle providers laten je tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of via de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Zenderpakketten toevoegen
Internet providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als TLC Entertainment. Daarnaast kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Alkmaar Centraal. Of wat dacht je van: TVE. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog completer maken met premium zenderpakketten. Denk aan HBO of het Private Spice kanaal. Op de site van de aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Wergea


Internet en tv vergelijken in Wergea

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je over naar een nieuwe woning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Wergea. Het is verrassend eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en schrijf op waar je recht op hebt (doe altijd een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (vooruitkijken, on demand films kijken, extra zenderpakketten.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies nu de beste aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Ook kun je een monteur aanvragen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Tot 7 dagen terugkijken
Goedkope tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
De alles in 1 oplossing
Unieke korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Alle bekende kanelen
Eerste periode korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Betrouwbaar netwerk
Heel betaalbaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Actief in enkele weken
Veel voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Interactieve televisie
Korting bij 2 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Installatiegarantie
Unieke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Gemakkelijk overstappen
Voordelige prijzen


Youfone

Gratis Fox Sports
Stabiele verbinding
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Goede klantenservice
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Tot 7 dagen terugkijken
Hoge korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Zorgeloos online
Maximaal voordeel


Beste alles-in-1 met glasvezel in Wergea

TV-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In de streek Leeuwarden zien we dit zeker terug. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (200 tot 450 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Ook spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet is al verkrijgbaar vanaf gemiddeld €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Wergea? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul eerst jouw postcode in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Waaxens.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Wergea.