Alles in 1 Wierum Ontdek alle providers en ontvang voordeel tot wel €55


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Wierum vergelijken? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een supersnelle bekwame verbinding tot het internet is tegenwoordig een absolute must. We gebruiken internet voor downloaden van bestanden, televisie kijken, social media, onze studie en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Via allesin1prijzen.nl tref je alle providers. En overstappen is kinderspel. Neem jouw adresgegevens als basis en kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, kies een snelheid die bij jou past, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (begin gemist, on demand films kijken, online tv kijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij ziet daarna meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Wierum. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €91 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar exclusief voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of zoek je naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Geen probleem! Door onze zoekmachine doorzoek jij uitvoerige details over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Wierum.

Alle internet-aanbieders

Check de aanbiedingen van de grote Nederlandse providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot maar liefst 500 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Besparen op je internetgebruik

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €78 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn voorbeelden van breedbandinternet. Interessant, maar welk type breedbandinternet moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over Alles in 1 van Solcon.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze verbinding is voor een groot deel van de huizen verkrijgbaar. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Als gevolg daarvan is dit een relatief voordelige aansluiting. Nadelen hiervan zijn o.a. de lagere snelheden (de top ligt op 50mb). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Let op: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-gebruik. Het nadeel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Wierum biedt maar diverse kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door gebruik van internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De download- en uploadsnelheid verschilt vaak niet. Voorgeschreven voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Wierum beschikbaar? Gebruik onze vergelijker en check de diverse contracten.


Type aansluiting Pluspunt Nadeel Kosten
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €37
2. Kabel Prima internetsnelheid Beperkt aanbod Vanaf €45
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Wierum?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grotere partijen (Tele2, Online.nl, Ziggo, XS4ALL, KPN, Vodafone) werken in een centraal systeem. Zodra jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Hierdoor zit je geen dag zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Het grootste deel van de alles-in-1 afspraken duren 12 maanden. Daarna is het per maand opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gespot? De overstap is eenvoudig met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de internetproviders verschaffen de overstapservice. De aanstaande partij neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het afhandelen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Daarna regelen zij dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Telfort, KPN, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Ziggo geven jou deze opties. Een scherp contract gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij deze aanbieding snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met deze overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Let op: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Ook nummerbehoud is mogelijk in het kader van vaste telefonie.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat op dit moment in opkomst is, is de keuze voor quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Wierum? Kies je voor alles in 1 producten dan ontvang je korting. Bekende extra’s zijn €10,00 korting, extra MB’s en andere voordeeltjes zoals gratis “opnemen-pakket”. Door soortgelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Veel besproken 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De verschillende providers beloven hoge internetsnelheden. Veelal 100den Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Beneden vind jij een lijst met voorbeelden. Per werkzaamheid spot je de minimale snelheid.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We herkennen om en nabij 3 gebruikerstypes in internetgebruik: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Per doelgroep bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent alleen online voor E-bankieren, e-mailen, Social. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wat grotere bijlagen, en stream je films via NLziet of Film1. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Je download regelmatig grotere bestanden. Houd je van online gamen? Geen beperkingen: gewoon alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Westhem.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Wierum. Welk pakket past bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke providers zijn er in de streek Dongeradeel?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via ons zoekscript check je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zo snel jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, vallen veel aanbieders al af. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals routers, data-kabels, wifi-versterkers? Geen behoefte aan de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan services die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Denk aan modules als on demand films kijken, online tv kijken, extra zenderpakketten of pakketten met extra veel zenders met premium zenders zoals RTL Lounge. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Juist door deze extra’s schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te stimuleren zijn in potentie mogelijke keuzes. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Wierum.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ook zo dol op televisie kijken? In de actuele situatie bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiele telefoon, computer, of “ouderwets” op de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verschillende modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van commerciële zenders als Veronica / Disney XD.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een aantal leveranciers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij steeds meer kabelaars heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Televisieprogramma opnemen
Veel organisaties verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Meer zenderpakketten
De TV-aanbieders werken met ongeveer 30 basiszenders. Voorbeelden zijn zenders als RTL 4. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Nijmegen1 Radio & TV. Maar ook internationalen zoals ARD. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met premium zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal en het Zee TV kanaal. Op de site van de aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Wierum


Internet en tv vergelijken in Wierum

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Wierum. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en pak even alle kleine lettertjes erbij (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Start met vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (begin gemist, uitzending gemist, tv programma’s opnemen.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Glasvezel internet
Scherpe voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Live pauzeren
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Moeiteloos overstappen
Goede voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Overal online TV kijken
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Moeiteloos overstappen
Simpele voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Met extra zenderpakketten
Sportgoedkoop

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Zorgeloos online
Scherpe aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Uitzending gemist
Tijdelijke korting


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Met gratis router
Direct profiteren

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Met extra zenderpakketten
Introductiekorting

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Gratis ontvanger
Cashback kortingen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Meerde add-ons
Unieke korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Wierum

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. Met name in de omgeving Dongeradeel is dat niet anders. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het vliegt er over (150 tot 300 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Tevens biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is duurder dan de kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet beginnen qua prijs rond de €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Wierum? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul eerst jouw postcode in, en filter op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Wemeldinge.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Wierum.