Alles in 1 Wijdewormer Ontdek alle pakketten en profiteer van kortingen tot €83


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Wijdewormer vergelijken en online overstappen? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een razendsnelle trouwe aansluiting op internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken het voor thuiswerken, rondsurfen, televisie kijken, uploaden van bestanden of online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost het abonnement mij?

Via de vergelijker check je alle internetdiensten. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Het uitgangspunt is je adres, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), kies een snelheid die bij jou past, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, uitzending gemist, begin gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je spot nadien rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Wijdewormer. Zo bespaar je tot wel €94 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of enkel voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Via ons zoekscript tref jij behulpzame details en tips over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Wijdewormer.

Alle kabelaars

Bekijk de proposities van alle erkende providers

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot maximaal 200 mb/s plus diverse extra zenders.

Vind het goedkoopste pakket

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar tot wel €66 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn stuk voor stuk types breedbandinternet. De vraag is: welke verbinding past bij mij? Check nu alles over Internet, tv en bellen KPN.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor een groot deel van de consumenten verkrijgbaar. Een belangrijk voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Hierdoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is de relatief trage verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door internet op deze kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 250 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie gebruik. Nadeel hiervan is dat er minder keuzevrijheid is. Wijdewormer biedt maar diverse kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Door middel van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt hierbij meestal even hoog. Noodzakelijk voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel nog niet toegankelijk voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Wijdewormer af te sluiten? Voer je gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort verbinding Voordeel Minpunt Prijzen
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €35
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder te kiezen Vanaf €49
3. Glasvezel Meest snelle internet Lastig aansluitbaar Vanaf €54

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Wijdewormer?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is erg gemakkelijk. De grote jongens (Telfort, XS4ALL, Tele2, KPN, Online.nl, Vodafone) werken met elkaar samen. Zodra jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Een groot deel van de alles-in-1 deals hebben een looptijd van 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Dit is het moment om over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket gezien? Dit is ongecompliceerd met deze overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de providers zijn aangesloten bij de overstapservice. De aanstaande aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Bijvoorbeeld het afhandelen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Tevens managen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Online.nl, Vodafone, Ziggo, Telfort, KPN werken hier samen aan. Heb je een goede deal gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Plaats jouw bestelling online en en kies voor deze overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Werkt de huidige provider niet met deze overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Noemenswaardig: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als dat gewenst is.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We noemen dit ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemen ze ook wel het quad play contract. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Wijdewormer? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Elke maand opnieuw €10,00 korting, gratis mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis Spotify. Dankzij dergelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De 3-in-1 pakketten maken reclame voor razendsnel internet. In de regel wel 100den Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? In de tabel vind jij veel voorkomende handelingen. Per werkzaamheid bekijk je de minimale snelheid.


Gebeurtenis Vereiste snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Wij onderscheiden ongeveer 3 gebruikerstypes in internetgebruik: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Light users (voor het minimale werk)
Internet gebruik jij enkel voor mailen, internetbankieren, surfen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je online video’s op Netflix of Youtube. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Daarnaast ook downloaden en uploaden. Of je favoriete game spelen? Dat kan al voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Westmaas.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Wijdewormer. Hoe maak ik een goede keuze? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om die reden geven we je graag wat adviezen.

Welke providers zijn er in en rondom Wormerland?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via onze tools tref je in een oogopslag alle spelers. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, vallen veel aanbieders al af. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke spullen heb jij nodig?
Zijn extra producten benodig zoals data-kabels, routers, modems? Geen interesse in een vaste telefoonlijn? Of heb je geen televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan mogelijkheden die je toch niet nuttigt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Hierbij kun je denken aan extra’s als begin gemist, on demand films kijken, tv programma’s opnemen of diverse entertainment-pakketten met kanalen als Fashion TV. Heb je dit wel echt nodig? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te stimuleren zijn mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Wijdewormer.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Mag jij graag naar de tv kijken? In de actuele situatie zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Met behulp van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, PC, of “ouderwets” op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Ginx Entertainment.

Een andere optie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een deel van de aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Bij andere aanbieders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Meer en meer aanbieders bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Extra zenderpakketten
Veel leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Bijvoorbeeld kanalen als MTV Music Muziek. Eveneens heb je vaak toegang tot regionale kanalen als DTV en je kunt kiezen voor NostalgieNet. Je kunt je digitale-tv ervaring uitbouwen met meerdere zenderpakketten. Check o.a. FOX of het MAX televisie-kanaal. Op de website van jouw provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Noord-Holland.

alles in 1 in Wijdewormer


Internet en tv vergelijken in Wijdewormer

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of heb je plannen om te verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Wijdewormer. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en pak even alle kleine lettertjes erbij (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (live pauzeren, on demand films kijken, vooruitkijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van een nieuw pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
uitzending gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemenNieuwe klanten bonus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
HD-zenders kijken
Lage tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Diverse pakketten
Voordelige prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Begin gemist
Goedkope prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Heldere voorwaarden
Unieke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Videotheek thuis
Goedkoop proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Alle tv-zenders
Tijdelijke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Goede klantenservice
Veel voordeel


Youfone

Momenteel alleen DSL
Begin gemist
Lage tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Met gratis router
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Goede klantenservice
Introductiekorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Begin gemist
Veel voordeel


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Wijdewormer

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. In en rondom Wormerland hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is vliegensvlug (100 tot 200 Mbps), en bijzonder stabiel. Tevens spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een kreet die je veel hoort: Televisie en internet via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is vaak niet het geval. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice kun je al laten aansluiten vanaf €40 – €50 in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Wijdewormer? Welke leveranciers doen dit? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en kies voor “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen zoekresultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Werkhoven.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Wijdewormer.