Alles in 1 Wijlre Vergelijk alle providers en profiteer van kortingen tot €63


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Wijlre vergelijken en meteen overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: we willen dat het snel gaat, en het liefst in hoge kwaliteit. Een innovatieve bekwame verbinding tot het internet is tegenwoordig een absolute must. Internet gebruiken we voor 0 of online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost het abonnement mij?

Met de vergelijker vergelijk je alle internetbedrijven. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (live pauzeren, extra zenderpakketten, on demand films kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je spot vervolgens rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Wijlre. Zo bespaar je tot wel €51 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket puur voor tv kijken of exclusief en alleen voor internet? Of zoek je naar een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Geen probleem! Door onze postcodetool doorzoek jij uitvoerige details over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Wijlre.

Alle internet-aanbieders

Achterhaal de proposities van meer dan 10 providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid van 200 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Vind het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €77 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn stuk voor stuk categorieën breedbandinternet. Alleen, welk type verbinding is handig in mijn situatie? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, bellen en tv XS4ALL.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze verbinding is voor bijna alle Nederlanders bereikbaar. Een actueel pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de lagere snelheden (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet ontvang je internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv & streamen. Nadeel hiervan is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Wijlre biedt maar diverse kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Door gebruik van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s of sneller. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden zijn doorgaans gelijk. Noodzakelijk voor de zwaargewichten. Helaas is glasvezel nog niet beschikbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Wijlre aanwezig? Vul de gegevens van jouw woning in en achterhaal wat er mogelijk is.


Verbindingstype Voordelig Nadelen Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Kan traag zijn Vanaf €41
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder te kiezen Vanaf €45
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet overal beschikbaar Vanaf €53

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Wijlre?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De meest bekende aanbieders (Telfort, KPN, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Online.nl) werken met elkaar samen. Wanneer jij overstapt wordt dit allemaal uit handen genomen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuwe provider. Een nieuw 3-in-1 pakket gekozen? Overstappen gaat razendsnel met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meeste bedrijven bieden deze overstapservice. Jouw nieuwe provider zorgt voor het administratieve gedeelte. Bijvoorbeeld het beëindigen van je bestaande bellen- televisie en internet abonnement. Daarnaast zorgen zij ervoor dat alles op tijd wordt omgezet.Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, Tele2, Ziggo, Online.nl, Vodafone, Telfort kunnen dit aanbieden. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket vandaag online regelen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Maak je geen gebruik van deze NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Fundamenteel: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies eventueel voor nummerbehoud als je dat wenst.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Wijlre? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan dien je hiervoor beloond te worden. De belangrijkste voordelen zijn €5,00 korting, extra MB’s en andere extraatjes als gratis HBO. Door gebruik te maken van soortgelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De internetproviders lopen te koop met steeds vaker met hoge snelheden. Doorgaans 475 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hieronder spot je veel voorkomende handelingen. Per gebeurtenis vind je de internetsnelheid die benodigd is.


Waar ben je mee bezig? Benodigde snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We zien naar schatting 3 categorieën internetgebruikers. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk van dezetref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Light users (voor het minimale werk)
Het internet open jij alleen voor Social, E-bankieren, websites bezoeken. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als Pathé Thuis of Videoland. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Download van films en series. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor verschillende mensen tegelijkertijd. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Wetsens.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Wijlre. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is afhankelijk per situatie. Om jou te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke bedrijven werken in de streek Gulpen-Wittem?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via de vergelijk module vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Op het moment dat je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je alle nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als wifi-versterkers, modems, routers? Geen belangstelling in vast bellen? Liever zonder televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je ook niet voor onderdelen die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Voorbeelden zijn extraatjes zoals begin gemist, uitzending gemist, on demand films kijken of diverse entertainment-pakketten bijv. met zenders als Stingray DJAZZ. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door te kiezen voor add-ons stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te bevorderen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Wijlre.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door middel van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiel, computer, of “ouderwets” op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via allerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als Canvas.

Een andere extra service is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige aanbieders kan dit tot 2 dagen. Maar bij een groeiend aantal tv-aanbieders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Veel aanbieders bieden de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) of d.m.v de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Additionele zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Bijvoorbeeld kanalen als VH1 Classic Muziek. Daarnaast kan je kijken naar regio omroepen zoals Mercurius RTV en internationale kanalen zoals Aljazeera English. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog persoonlijker maken met betaalde zenderpakketten als Ziggo Sport en het Zee Cinema televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Limburg.

alles in 1 in Wijlre


Internet en tv vergelijken in Wijlre

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Wijlre. Dit wordt makkelijk gemaakt wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en schrijf op waar je recht op hebt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, vooruitkijken, live pauzeren.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Snelle levertijd
Goedkope tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Overal online TV kijken
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Meerde add-ons
Veel voordeel

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Programma gemist
Sportgoedkoop

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Live pauzeren
Maandelijkse korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Gratis nummerbehoud
Scherpe prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Alle tv-zenders
Lage tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
De alles in 1 oplossing
Super prijs/kwaliteit


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Alle tv-zenders
Direct profiteren

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Interactieve televisie
Welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Interactieve televisie
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Live pauzeren
Introductiekorting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Wijlre

TV-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. In de streek Gulpen-Wittem is dat niet anders. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het vliegt er over (150 tot 300 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Tevens spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice beginnen qua prijs rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Wijlre? Welke leveranciers doen dit? Vul nu jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket West-Graftdijk.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Wijlre.