Alles in 1 Woerden Ontdek alle pakketten en profiteer van kortingen tot €59


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Woerden vergelijken en meteen overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: we willen dat het snel gaat, en we willen de beste kwaliteit. Een innovatieve betrouwbare internetaansluiting is om die reden erg belangrijk. Dit gebruiken we massaal voor 0 of online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheden bieden zij aan? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Door deze website bekijk je alle internetbedrijven. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (extra zenderpakketten, on demand films kijken, vooruitkijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij treft daarna zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Woerden. Op die manier bespaar je al gauw €51 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier uitsluitend voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Geen probleem! Met deze website spot jij uitvoerige informatie + tips over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Woerden.

Alle internet-providers

Bekijk de prijs van alle providers en kabelaars

Supersnel internet

Internetsnelheid van wel 200 mb/s plus handige interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €81 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een soorten breedbandinternet. Echter, welke soort verbinding past bij mijn wensen? Lees direct meer over Alles in 1 vergelijken Ziggo.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor een groot deel van de huishoudens voorhanden. Een grote pré van ADSL is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daardoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het nadeel is een wat minder snelle verbinding (limiet van 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Praktisch: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 350 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Woerden heeft maar 1 of 2 kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Vereist voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet bereikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Woerden beschikbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type internet Pluspunt Nadelig Abonnement
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €38
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder keuzevrijheid Vanaf €47
3. Glasvezel Razendsnel internet Beperkt beschikbaar Vanaf €56

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Woerden?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat kan snel online. De grootste providers (KPN, Telfort, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Tele2) hebben een samenwerking. Wanneer jij overstapt wordt alles voor jou geregeld. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Wanneer kan ik overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een alles-in-1 aanbieding geselecteerd? Dit proces gaat soepel en vlot door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de partijen zijn aangesloten bij de overstapservice. Jouw aanstaande provider zal namelijk alles netje verzorgen. Bijvoorbeeld het opzeggen van je oude internet- televisie- en bellen abonnement. Tevens dragen zij er zorg voor dat de aansluiting op tijd ingaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, Ziggo, KPN, XS4ALL, Telfort, Vodafone hebben deze mogelijkheid. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Noemenswaardig: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas daarna beëindig je het contract. Kies ook voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemen ze ook wel het quad play contract. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Woerden? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan profiteer je van een extra voordeel. Maandelijks heb je dan recht op korting op je pakket, extra veel mobiele data, en andere extraatjes als gratis HBO. Door aantrekkelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internet-aanbieders verkondigen vaak het snelste internet. Doorgaans 100den Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hier beneden doorzoek jij een praktisch overzicht. Per bezigheid spot je de vereiste snelheid.


Wat doe je? Benodigde snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We hebben het vaak over min of meer 3 categorieën internetgebruikers. instap, standaard en grootverbruik. Voor elk type gebruiker raden wij een internetsnelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Het internet open jij alleen voor internetbankieren, mailen, social media. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wat grotere bijlagen, en maak je gebruik van o.a. Film1 of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloads zijn vliegensvlug binnen. Game via internet zonder storing? Dat is mogelijk met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Brinkheurne.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Woerden. Welk pakket past bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om jou te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke partijen leveren in regio Woerden?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via onze tools check je snel welke leveranciers er zijn. Wanneer jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt het overzicht aangepast. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt producten nodig als routers, wifi-versterkers, data-kabels? Geen behoefte aan bellen via de vaste lijn? Of heb je geen televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan diensten die je toch niet nuttigt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel van de alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. In de regel zijn dit aanvullende opties zoals begin gemist, extra zenderpakketten, uitzending gemist of diverse entertainment-pakketten met betaalkanalen als Nautical Channel. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door van extra’s gebruik te maken gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verhogen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Woerden.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? Deze dagen vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor middel van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, Playstation, en uiteraard de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij velerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere zenders als Discovery Channel Documentaire.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige partijen is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij andere tv-aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Veel bedrijven verzorgen de optie tot TV programma’s opnemen. Vaak via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Extra zenderpakketten
Internet providers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Bijvoorbeeld kanalen als FOX Entertainment. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Stads TV Utrecht. Of wat dacht je van: MTV Dance. Je kunt je digitale-tv ervaring nog completer maken met betaalde zenderpakketten zoals Voetbalkanaal of het TGRT EU televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Utrecht.

alles in 1 in Woerden


Internet en tv vergelijken in Woerden

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Woerden. Het is supersimpel wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en pak even alle kleine lettertjes erbij (vergeet de speedtest niet!)
2. Open de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, live pauzeren, on demand films kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Snelle levertijd
Direct profiteren

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Top serviceteam
Heel betaalbaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Top verbinding
Maandelijkse korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Snelle levertijd
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Snel en betrouwbaar
2 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Met installatie garantie
Voordelig proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
HD-zenders kijken
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Optionele zenderpakketten
Goedkope tarieven


Youfone

Verschillende pakketten
Digitaal tv-kijken
1 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Gratis modem
2 jaar aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Moeiteloos overstappen
Unieke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Pakket zelf samenstellen
Voordelige tarieven


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Woerden

TV-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In de omgeving van Woerden zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het vliegt er over (150 tot 300 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Daarnaast zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Glasvezel internet is fors duurder dan kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV beginnen qua prijs rond de €45 – €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Woerden? Welke leveranciers doen dit? Voer jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Wijdewormer.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Woerden.