Alles in 1 Wommels Bekijk alle pakketten en profiteer van kortingen tot €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Wommels vergelijken en afsluiten? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel en het liefst in hoge kwaliteit. Een razendsnelle solide internetaansluiting is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken het voor 0 of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid heb ik nodig? En wat is het maandtarief?

Op basis van allesin1prijzen.nl vergelijk je alle aanbieders. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Vul jouw locatie in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (begin gemist, online tv kijken, uitzending gemist) en schat het aantal belminuten. Je vindt aansluitend rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Wommels. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €51 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of puur voor het internetten? Of wil je een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Op basis van deze website tref jij behulpzame details en tips over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Wommels.

Alle internet-aanbieders

Bekijk de pakketten van de meest populaire providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid van maar liefst 100 MB plus veel uitbreidingspakketten.

Check de laagste prijs

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar tot wel €82 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn soorten breedbandinternet. Leuk, maar welke verbinding kan ik nu het beste kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 alles apart ZeelandNet.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de woningen beschikbaar. Een grote pré van ADSL is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Vandaar zijn goedkope abonnementen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de relatief trage verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Woon je op het platteland? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Praktisch: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met een aansluiting op de kabel surf je razendsnel online met wel 250 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. streamen. De keerzijde van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Wommels heeft een beperkt aantal kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met behulp van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De download- en uploadsnelheid is vaak gelijk. Essentieel voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Wommels voorhanden? Gebruik onze vergelijker en vind uit wat de opties zijn.


Soort verbinding Voordelig Minpunt Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €36
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €43
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Wommels?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste providers (Tele2, KPN, XS4ALL, Telfort, Ziggo, Online.nl) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Bij een overstap regelt je provider dit allemaal. Derhalve zit je nooit zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gevonden? Overstappen gaat razendsnel dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de internetproviders zijn aangesloten bij deze overstapservice. De toekomstige aanbieder zorgt voor de afhandeling. Onder andere het opzeggen van je oude bellen- internet en tv abonnement. Daarnaast dragen zij er zorg voor dat de verbinding wordt geactiveerd. Je bent dus geen dag offline. KPN, Telfort, Vodafone, Online.nl, Ziggo, XS4ALL hebben deze mogelijkheid. Heb je een goede deal gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Geen toegang tot de overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Belangrijk: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies eventueel voor nummerbehoud indien wenselijk.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is het quad play pakket. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Wommels? Kies je voor alles in 1 producten dan ontvang je korting. Denk aan leuke extra’s als €5,00 korting, gratis mobiele data, en andere extraatjes als gratis FOX Sports. Door dergelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Erkende 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders schreeuwen met enorme internetsnelheden. Vaak wel 400 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? In de tabel vind je veel voorkomende handelingen. Per gebeurtenis doorzoek jij de internetsnelheid die benodigd is.


Gebeurtenis Vereiste snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Er zijn ruwweg 3 verschillende internet-users: instap, standaard en grootverbruik. Voor iedere soort bevelen we een andere snelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor websites bezoeken, E-bankieren, e-mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als Pathé Thuis of Netflix. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Online gamen / multiplayers. Dat is mogelijk met meerdere personen op hetzelfde moment.Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Wirdum.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Wommels. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke aanbieders zijn actief in de buurt van Littenseradiel?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via de vergelijk module doorzoek je welke aanbieders beschikbaar zijn. Als jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de keuze automatisch beperkter. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als wifi-versterkers, data-kabels, modems? Heb jij geen baat bij vast bellen? Of niet betalen voor TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan mogelijkheden die jij niet nodig hebt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles-in-1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Vaak gaat het om aanvullende opties zoals live pauzeren, tv programma’s opnemen, uitzending gemist of pakketten met extra veel zenders met aanvullende themakanalen als Nick Music. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te verhogen zijn mogelijkheden. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Wommels.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Kijk jij graag naar de buis? Tegenwoordig bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door gebruikt van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (tablet, desktop, en uiteraard de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verschillende modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als History Documentaire.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een aantal internetproviders kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij andere partijen kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Veel bedrijven laten je programma’s opnemen. Vaak via PVR (een decoder met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Zenderpakketten toevoegen
Alle providers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Denk aan kanalen als MTV Music Muziek. Eveneens heb je vaak toegang tot regionale kanalen als TV Gelderland. Maar ook internationalen zoals Euronews. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog completer maken met add-on zenderpakketten evenals PTV Prime en het ART Movies kanaal. Op de providers website doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Wommels


Internet en tv vergelijken in Wommels

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Wommels. Het is supersimpel door de volgende tips te gebruiken.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en check wat er in het pakket zit (vergeet de speedtest niet!)
2. Klik op vergelijken en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (live pauzeren, online tv kijken, vooruitkijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Meerde add-ons
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Live pauzeren
Introductie-aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Videotheek thuis
Scherpe voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Alle bekende kanelen
Scherpe aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Gratis nummerbehoud
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Pakket zelf samenstellen
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Installatiemonteur mogelijk
Maximaal voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Topkwaliteit TV
1 jaar aanbieding


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Installatiemonteur mogelijk
Direct profiteren

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Heldere voorwaarden
Goedkope prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Moeiteloos overstappen
Unieke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Gratis ontvanger
Cashback kortingen


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Wommels

Televisie kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. En ook in de regio Littenseradiel komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 200 Mbps), en zeer betrouwbaar. Tevens biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een misvatting: internet en TV via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket in met internet, TV + bellen bestel je al vanaf €40 – €50 in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Wommels? Welke leveranciers doen dit? Vul je locatie in, en filter op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen aanbieders gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Wijngaarden.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Wommels.