Alles in 1 Yde Vergelijk direct alle aanbieders en bespaar tot wel €83


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Yde vergelijken en online bestellen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel en het liefst in hoge kwaliteit. Een snelle en degelijke verbinding tot het internet is tegenwoordig een absolute must. Dit gebruiken we massaal voor onze studie, thuiswerken, uploaden van bestanden, downloaden van bestanden maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke providers zijn er allemaal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost het abonnement mij?

Door allesin1prijzen.nl vergelijk je alle internetdiensten. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, uitzending gemist) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je ziet daaropvolgend direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Yde. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €52 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket exclusief voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of vergelijk je liever een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Door onze tool vergelijk je behulpzame info over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Yde.

Alle leveranciers

Bekijk de prijzen van meer dan 10 providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot maximaal 100 MB en extra zenderpakketten.

Bespaar vele euro's per jaar

Bezoek de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €78 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn types breedbandinternet. Maar welke soort verbinding moet ik kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. HBO pakket.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor een groot deel van de consumenten toegankelijk. Het voornaamste pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Als gevolg daarvan zijn goedkope abonnementen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is een lage internetsnelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je op het platteland? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 400 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. streamen. De negatieve kant van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Yde heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Via glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Vereist voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Yde aanwezig? Vul snel jouw gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type internet Voordeel Minpunt Prijs
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €39
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder te kiezen Vanaf €46
3. Glasvezel De snelste verbinding Geen landelijke dekking Vanaf €55

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Yde?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is online mogelijk. De populaire providers (Telfort, XS4ALL, Vodafone, Online.nl, KPN, Ziggo) hebben hierover afspraken gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan regelt de nieuwe provider alles. Mede daarom hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Maar wanneer kan dat? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een goede alles-in-1 deal gespot? Het overstappen gaat probleemloos met deze overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de aanbieders zijn aangesloten bij een overstapservice. Jouw aanslaande leverancier zal namelijk alles netje verzorgen. Denk aan het afzeggen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Vervolgens dragen zij er zorg voor dat de aansluiting op tijd ingaat. Je bent dus geen dag offline. KPN, Online.nl, Vodafone, Telfort, XS4ALL, Ziggo werken hier samen aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket vandaag online regelen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Van belang: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook als je dat wenst.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Dit heet ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is het quad play pakket. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Yde? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan profiteer je van een extra voordeel. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op het maandbedrag, dubbele data, en andere extra services zoals gratis gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door soortgelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Populaire 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De grote providers lopen te koop met enorme internetsnelheden. Normaal wel 400 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hier beneden tref je een aantal praktische voorbeelden. Per gebeurtenis vind jij de internetsnelheid die benodigd is.


Activiteit Vereiste snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Er zijn naar schatting 3 gebruikerstypes in internetgebruik: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor iedere soort bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor internetbankieren, surfen, mailen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en kijk je online video’s op Pathé Thuis of Film1. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Ben je liefhebber van online gaming? Geen limiet: juist voor verschillende mensen tegelijkertijd. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Woldendorp.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Yde. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Daarom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke bedrijven werken in de streek Tynaarlo?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met behulp van onze website vind je snel welke leveranciers er zijn. Zodra jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als data-kabels, wifi-versterkers, routers? Geen belangstelling in vaste telefonie? Liever zonder televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor mogelijkheden die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Hierbij kun je denken aan modules als live pauzeren, begin gemist, on demand films kijken of diverse entertainment-pakketten met premium zenders zoals RTL Crime. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door te kiezen voor add-ons schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te stimuleren kunnen voor jou handig zijn. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Yde.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Deze dagen kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door gebruikt van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (smartphone, Xbox, en niet te vergeten de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met velerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als RTL 5.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige leveranciers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij een groeiend aantal kabelaars kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Meer en meer bedrijven laten jou (gratis) programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Diverse zenderpakketten
De TV-providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Hierbij moet je denken aan zenders als VH1 Muziek. Daarbij kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Focuz TV. Echter ook wereldwijd: Playboy Channel. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement personaliseren met betaalde zenderpakketten. Check o.a. Ziggo Sport en het ATV Avrupa kanaal. Bij je eigen internet-provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Drenthe.

alles in 1 in Yde


Internet en tv vergelijken in Yde

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je over naar een nieuwe woning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Yde. Dit gaat gemakkelijk door het stappenplan van ons te volgen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en schrijf op waar je recht op hebt (vergeet de speedtest niet!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (begin gemist, uitzending gemist, vooruitkijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de provider die voor jou geschikt is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Diverse pakketten
Heel betaalbaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Gemakkelijk overstappen
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Gemakkelijk uitbreiden
Goedkope tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Installatiegarantie
Scherpe korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Met extra zenderpakketten
Goedkope tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Digitaal tv-kijken
Veel voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Goede klantenservice
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Ruime keuze
Hoge korting


Youfone

Met YoufoneTV app
Gratis ontvanger
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Stabiele verbinding
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Gratis ontvanger
Eerste periode korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Gratis telefoonnummer
2 jaar aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Yde

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Tynaarlo zijn er steeds meer mogelijkheden. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is verrassend snel (100 tot 400 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Daarnaast is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een misvatting: een internet glasvezel abonnement is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen is al verkrijgbaar vanaf gemiddeld €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Yde? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul nu jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen aanbieders gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Winkel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Yde.