Glasvezel

Glasvezel, dat betekent supersnel internet, kraakheldere tv en ruisvrij telefoneren. In 2010 is de uitrol van glasvezel in Nederland gestart. Stap voor stap worden meer steden en dorpen aangesloten. Er zijn in Nederland vele aanbieders van glasvezel, zoals KPN, Telfort, Vodafone of XS4All. Elke glasvezel aanbieder heeft zijn eigen specifieke pakketten en prijzen. Dus hoe maakt u een verantwoorde keuze uit de vele providers glasvezel? Wel, dat is waar allesin1prijzen.nl uitkomst biedt.

Providers glasvezel vergelijken

Wij kunnen u helpen een verantwoorde keuze te maken uit het grote aanbod aanbieders van glasvezel. U bent in principe vrij om elke glasvezel aanbieder te kiezen, mits deze diensten aanbiedt in uw woonplaats. Onze vergelijker biedt u de service om een vergelijking te maken tussen providers van glasvezel. Direct, op de website, in een paar eenvoudige stappen. En vervolgens kunt u het pakket van de glasvezel aanbieder van uw keuze direct bij ons bestellen, tegen de laagst mogelijke prijs. Heeft u nog geen behoefte aan glasvezel, is ADSL of kabel snel genoeg voor u? Prima! Bij ons kunt u met dezelfde eenvoudige vergelijking een keuze maken uit de aanbieders van ADSL en kabel. Vragen over providers van glasvezel? Allesin1prijzen.nl helpt u graag al uw vragen over providers van glasvezel te beantwoorden. Via het contactformulier kunt u uw vraag stellen. Een van onze ervaren medewerkers neemt dan contact met u op.

Wat is glasvezel?

Glasvezel is flinterdun. Twee vezelsoorten van glas zijn met elkaar verbonden. De kern en mantel zijn in elkaar gesmolten. Enorme hoeveelheden data worden getransfereerd met de snelheid van het licht. Rond 2010 is de uitrol van de glasvezel gestart. Het bedrijf Reggefiber zorgt ervoor dat stap voor stap meer steden en dorpen in Nederland worden voorzien van glasvezel. Ieder huis krijgt zijn eigen ‘digitale oprit.’

Hoe werkt glasvezel

Allereerst vinden er graafwerkzaamheden plaats in de straat. Vervolgens wordt de glasvezel in huis gebracht, meestal gebeurt dit in de meterkast en soms in de woonkamer. Zodra dit ie gebeurt bent u klaar met de eerste stap. Daarna kunt u een provider kiezen, zoals ook op onze site aangeboden. Wij werken met de glasvezelproviders: KPN, Lijbrandt, Concepts, XS4ALL en Scarlet.U bent vrij om te kiezen bij welke provider u de diensten gaat afnemen. U kunt bij ons glasvezel bestellen als de vraagbundelingsperiode achter de rug is. Indien uw stad nog in de vraagbundelingsperiode (30% inschrijvingen) zit, dan kunnen wij u helaas nog niet aanmelden, omdat die via andere saleskanalen werkt. Is de 50% in uw stad behaald aan inschrijvingen en u heeft nog niet voor glasvezel gekozen, dan kunt u zich gerust bij ons aanmelden.

Voordelen glasvezel abonnementen

Glasvezel biedt veel voordelen t.o.v. de traditionele netwerken. Omdat u de volledige bandbreedte in huis krijgt, en er dus sneller en meer datadoorvoer plaatsvindt, kunnen ongekende snelheden gehaald worden met internet tot 500 mb/s. Ook de upload- is gelijk aan de downloadsnelheid. Voortaan kunt u supersnel internetten, haarscherp TV kijken en ruisvrij telefoneren. Met glasvezel bent u voorzien van een moderne aansluiting voor de komende 10 jaar. Zoek uit wat de opties zijn in Geldermalsen, Wassenaar of Naaldwijk.