Alles in 1 Alteveer Ontdek alle providers en bespaar tot wel €55


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Alteveer vergelijken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en het liefst in hoge kwaliteit. Een snelle en degelijke aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. We internetten voor rondsurfen, internetbankieren, social media, downloaden van bestanden maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Maar welke aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Middels de vergelijker bekijk je alle providers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Neem jouw adresgegevens als basis en selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij ziet aansluitend ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Alteveer. Dit levert een forse besparing op, tot wel €93 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar exclusief voor televisie kijken of enkel voor internet? Of vergelijk je liever een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Met behulp van allesin1prijzen.nl vergelijk jij uitvoerige informatie over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Alteveer.

Alle internet-providers

Achterhaal de deals van alle bekende providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid tot wel 200MB plus handige interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €55 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn de bekendste types breedbandinternet. Echter, welk type internetverbinding past bij mij? Check nu alles over Alles in 1 pakket Delta.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor het gros van de huishoudens bereikbaar. Een belangrijk voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Als gevolg daarvan kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Een tegenvaller hierbij is de mindere snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Praktisch: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 350 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv & streamen. Het grote minpunt van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Alteveer heeft slechts enkele kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? D.m.v. glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mbps. De download- en uploadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Cruciaal voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet voorhanden voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Alteveer verkrijgbaar? Start met vergelijken en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort verbinding Voordelig Nadelen Abonnement
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €41
2. Kabel Prima internetsnelheid Beperkt aanbod Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €53

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Alteveer?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat kan snel online. De populaire providers (Telfort, KPN, Ziggo, Vodafone, Online.nl, Tele2) werken in een centraal systeem. Ga jij online overstappen? Dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Mede daarom zit je geen dag zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 deals duren 12 maanden. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket gekozen? Dit proces gaat soepel en vlot via de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties zijn aangesloten bij de overstapservice. De aanstaande partij regelt dan alles. Onder andere het opzeggen van het “oude” bellen- internet en tv abonnement. Eveneens letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Online.nl, Ziggo, Telfort, XS4ALL, Vodafone hebben deze mogelijkheid. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract gelijk online rondmaken.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Plaats jouw bestelling online en en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Let op: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud als je dat wenst.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemt men in de volksmond quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Alteveer? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. De belangrijkste voordelen zijn €5,00 korting, gratis mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis add-ons voor je interactieve TV. Met dank aan aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders schreeuwen met steeds vaker met hoge snelheden. Soms tot wel 450 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? In de tabel doorzoek je veel voorkomende handelingen. Per bezigheid doorzoek jij de vereiste snelheid.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Wij onderscheiden circa 3 categorieën internetgebruikers. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk van dezevind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor social media, surfen, internetbankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NLziet of Netflix. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Aerdt.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Alteveer. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Daarom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke internet providers zijn er in de omgeving van De Wolden?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via de vergelijk module vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Zo snel je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt alle extra’s nodig als data-kabels, modems, wifi-versterkers? Geen belangstelling in de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo geef jij geen geld uit aan onderdelen die jij niet nodig hebt.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. In de regel zijn dit extra’s als tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, begin gemist of pakketten met extra veel zenders met aanvullende themakanalen als Horse & Country TV. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door te kiezen voor add-ons merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te verbeterzijn mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Alteveer.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ben jij een echte tv-liefhebber? In de actuele situatie vind je in elk drie in één pakket digitale TVD.m.v. interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Op allerlei devices (iPad , laptop, en natuurlijk je TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verschillende modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere kanalen als SBS 6.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige aanbieders kan dit max. 48 uur. Bij andere partijen heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Televisieprogramma opnemen
Een groeiend aantal organisaties bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of in de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Diverse zenderpakketten
Internet bedrijven bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Onder andere zenders zoals MTV Entertainment. Daarnaast heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV Utrecht en je kunt kiezen voor BBC Entertainment. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience personaliseren met betaalde zenderpakketten. Denk aan Ziggo Sport en het Star Gold tv-kanaal. Op de website van jouw provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Drenthe.

alles in 1 in Alteveer


Internet en tv vergelijken in Alteveer

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je binnenkort verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Alteveer. Het is verrassend eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en schrijf op waar je recht op hebt (doe altijd een speedtest!)
2. Open de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (extra zenderpakketten, live pauzeren, on demand films kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies nu de beste aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Interactieve televisie
Tijdelijke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Snelle levertijd
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Pakket zelf samenstellen
Unieke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Met installatie garantie
Introductie-aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Optionele zenderpakketten
Sportgoedkoop

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Met gratis router
Scherpe korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Alle bekende tv-zenders
Eerste maanden korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Begin gemist
Scherpe prijzen


Youfone

Gratis Fox Sports
Gemakkelijk uitbreiden
Scherpe korting

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Met handige App
Hoge aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
De alles in 1 oplossing
Scherpe voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Goede klantenservice
Eerste maanden korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Alteveer

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. Met name in de omgeving De Wolden is dit ook zeker het geval. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het vliegt er over (200 tot 450 Mbps), en zeer betrouwbaar. Tevens biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: Televisie en internet via glasvezel is enorm duur. Dit is vaak niet het geval. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice kun je al laten aansluiten vanaf €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Alteveer? En bij welke partij moet ik dan zijn? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en kies voor “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of overweeg eens Alles in 1 pakket Limburg.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Alteveer.