Alles in 1 Augustinusga Check alle providers en ontvang voordeel tot wel €52


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Augustinusga vergelijken en meteen overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet razendsnel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een razendsnelle solide verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. We internetten voor downloaden van bestanden, televisie kijken, rondsurfen, internetbankieren en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Dankzij allesin1prijzen.nl vind je alle internetdiensten. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (begin gemist, extra zenderpakketten, on demand films kijken) en selecteer het aantal belminuten. Je doorzoekt nadien zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Augustinusga. Start met vergelijken en bespaar zo €78 ieder jaar opnieuw. Wil je een nieuwe kabelaar puur voor tv kijken of juist alleen om te internetten? Of vergelijk je liever een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Met behulp van de vergelijker zoek jij nuttige details en tips over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Augustinusga.

Alle internet-aanbieders

Vergelijk de prijzen van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden van wel 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Besparen op je internetgebruik

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €69 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allen soorten breedbandinternet. Maar welk type verbinding moet ik kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. 3-in-1 aanbieding Telfort.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor bijna alle huishoudens te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Vandaar kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Een tegenvaller hierbij is een wat minder snelle verbinding (de top ligt op 50mb). Geen wijkcentrale in de buurt? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Handig om te weten: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding bereik je maximale snelheden van +/- 350 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. streamen. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Augustinusga heeft slechts enkele kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel internet
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Door gebruik van glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mb/s. De snelheid van downloaden en uploaden zijn doorgaans gelijk. Broodnodig voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel nog niet bereikbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Augustinusga verkrijgbaar? Start met vergelijken en vind uit wat de opties zijn.


Verbindingstype Voordeel Ongunstig Tarieven
1. ADSL Overal te ontvangen Lage snelheid Vanaf €35
2. Kabel Prima internetsnelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €44
3. Glasvezel Hoogste snelheden Matig leverbaar Vanaf €51

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Augustinusga?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is online mogelijk. De grotere partijen (Tele2, XS4ALL, KPN, Vodafone, Telfort, Ziggo) bieden een overstapservice aan. Bij een overstap wordt dit allemaal uit handen genomen. Op die manier blijf jij gegarandeerd online. Op welk moment kan ik switchen? Het gros van de alles-in-1 deals zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuwe provider. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgekozen? De overstap is eenvoudig door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de internetproviders zijn aangesloten bij de overstapservice. De aanstaande partij zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het opzeggen van je oude internet- televisie- en bellen abonnement. Tevens managen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, XS4ALL, KPN, Online.nl, Tele2, Ziggo kunnen dit aanbieden. Een goed abonnement gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket gelijk online rondmaken.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice doet de rest.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Je telefoonnummer behouden kan ook als dat gewenst is.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemt men in de volksmond quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Augustinusga? Kies je voor alles in 1 producten dan kunnen de kortingen flink oplopen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je pakket, gratis mobiele data, en andere extraatjes als gratis HBO. Met behulp van soortgelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis filmpakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De internet-aanbieders schreeuwen met supersnelle internetpakketten. Normaliter 475 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hieronder vind je een lijst met voorbeelden. Per bezigheid vind jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Waar ben je mee bezig? Vereiste snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Wij onderscheiden om en nabij 3 types internetgebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor ieder segment bevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Internet gebruik jij enkel voor mailen, internetbankieren, surfen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als Videoland of NLziet. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Download van films en series. Game via internet zonder storing? Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Lees nu ook verder over Glasvezel internet Anna Paulowna.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Augustinusga. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Hierom vind je hierbij wat tips.

Welke providers zijn er in de buurt van Achtkarspelen?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met behulp van onze website bekijk je direct de beschikbare aanbieders. Als je jouw poscode hebt ingevoerd, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt alle extra’s nodig als routers, modems, data-kabels? Heb jij geen baat bij vast bellen? Of wil jij een contract zonder TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan mogelijkheden die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. In de regel zijn dit extra services zoals uitzending gemist, tv programma’s opnemen, live pauzeren of diverse entertainment-pakketten met kanalen als Animal Planet. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Kies jij deze leuke toevoegingen dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te stimuleren behoren tot de mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Augustinusga.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ook zo dol op televisie kijken? Op dit moment kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door middel van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiele telefoon, computer, en de traditionele TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met allerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als TLC Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij verscheidene providers kan dit tot 2 dagen. Bij andere leveranciers kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle organisaties laten je televisieprogramma’s opnemen. Vaak via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Extra zenderpakketten
De meeste pakketten bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Bijvoorbeeld kanalen als FOX Entertainment. Daarnaast kun je ook regionale zenders kijken als RTV Noord-Holland. Maar ook internationalen zoals Baby TV. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog leuker maken met premium zenderpakketten zoals FOX of het Private Spice kanaal. Op de site van de aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Augustinusga


Internet en tv vergelijken in Augustinusga

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of heb je plannen om te verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Augustinusga. Dit gaat gemakkelijk wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en noteer de samenstelling van het pakket (vergeet de speedtest niet!)
2. Start met vergelijken en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (online tv kijken, begin gemist, vooruitkijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die jou aanspreekt.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
HD-zenders kijken
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Diverse pakketten
Simpele voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Diverse pakketten
Welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Met extra zenderpakketten
Simpele voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Supersnel via Glas
1 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
De alles in 1 oplossing
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Gratis modem
Goedkope prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Met installatie garantie
Unieke aanbieding


Youfone

Met YoufoneTV app
Gratis ontvanger
Introductiekorting

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Installatiemonteur mogelijk
Introductiekorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Stabiele verbinding
2 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Gemakkelijk uitbreiden
Scherpe welkomstbonus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Augustinusga

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. Met name in de omgeving Achtkarspelen wordt dit bevestigd. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is vliegensvlug (200 tot 450 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet heb je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Augustinusga? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Alphen aan den Rijn.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Augustinusga.