Alles in 1 De Punt Check alle providers en bespaar tot wel €83


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Punt vergelijken en meteen overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet supersnel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een rappe betrouwbare verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. We gebruiken het voor films streamen, social media, internetbankieren, thuiswerken en nog veel meer. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost dat per maand?

Met onze postcodetool tref je alle internetdiensten. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, online tv kijken, live pauzeren) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je spot nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in De Punt. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €93 ieder jaar opnieuw. Wil je een nieuwe kabelaar uitsluitend voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je alles weten over een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Dankzij onze postcodetool vergelijk jij handige informatie over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in De Punt.

Alle internet-aanbieders

Bekijk de aanbiedingen van de meest populaire providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot wel 100 MB plus diverse extra zenders.

Bespaar vele euro's per jaar

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €89 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn soorten breedbandinternet. Echter, welk type breedbandinternet past bij mijn wensen? Ga direct naar de pagina over Internet, tv zonder bellen Solcon.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Dit type verbinding is voor vrijwel alle huizen voorhanden. Een belangrijk voordeel is de keuzevrijheid. Daarom betaal je nooit teveel voor ADSL. De keerzijde hiervan is o.a een wat minder snelle verbinding van maximaal 50MB. Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Noemenswaardig: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Via de kabel-internetverbinding heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 250 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-gebruik. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. De Punt heeft maar 1 of 2 kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en uploadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Cruciaal voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen in heel Nederland. Is glasvezel internet in De Punt aanwezig? Vul de tool in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Verbindingstype Gunstig Nadelig Kosten
1. ADSL Goedkopere abonnementen Traag Vanaf €37
2. Kabel Prima snelheid Minder te kiezen Vanaf €46
3. Glasvezel De snelste verbinding Matig leverbaar Vanaf €56

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in De Punt?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De populaire providers (Tele2, Telfort, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, KPN) hebben hierover afspraken gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Mede daarom zit je nooit zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 deals zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een goede alles-in-1 deal gezien? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meeste organisaties bieden een overstapservice. De aanstaande aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. Voorbeelden zijn het beëindigen van je bestaande bellen- internet en tv abonnement. Verder dragen zij er zorg voor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Vodafone, Ziggo, KPN, Telfort, XS4ALL geven jou deze opties. Een scherp contract gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan je het nieuwe pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Koop het toekomstige pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien wenselijk.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft te maken met het quad play abonnement. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in De Punt? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Denk aan leuke extra’s als €10,00 korting, dubbele data, of iets als gratis Netflix. Door combideals als deze krijg je echt waar voor jouw geld. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internet-aanbieders maken reclame voor vaak het snelste internet. Veelal 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Onderstaand lees je een lijst met voorbeelden. Per gebeurtenis vind jij de voorgeschreven snelheid.


Waar ben je mee bezig? Voorgeschreven snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Wij onderscheiden globaal gezien drie “klassen” internetgebruikers. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor e-mailen, E-bankieren, Social. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als Netflix of Film1. Online met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Je download regelmatig grotere bestanden. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor verschillende personen tegelijk. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet De Falom.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in De Punt. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is afhankelijk per situatie. Daarom vind je hieronder wat meer info.

Welke aanbieders zijn actief in de streek Tynaarlo?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via allesin1prijzen.nl check je gemakkelijk & snel de providers. Als je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt het overzicht aangepast. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, modems, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van een vaste telefoonlijn? Of wil jij een contract zonder TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor services die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. In de regel zijn dit extra diensten als tv programma’s opnemen, on demand films kijken, online tv kijken of dure zenderpakketten met premium zenders zoals MTV Music. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door te kiezen voor add-ons zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te stimuleren zijn mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in De Punt.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Met behulp van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (iPad , consoles, en de traditionele TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via allerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere zenders als Veronica / Disney XD.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige leveranciers kan dit max. 48 uur. Echter, bij andere partijen kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal aanbieders laten jou gemakkelijk programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Andere zenderpakketten
Internet bedrijven bieden rond de 25 standaard zenders. Denk aan kanalen als National Geographic Channel Documentaire. Bovendien kun je ook regionale zenders kijken als ROS-Kabelkrant. Echter ook wereldwijd: C-Classic TV. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience verder uitbreiden met premium zenderpakketten. Denk aan Ziggo Sport en het PCNE televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Drenthe.

alles in 1 in De Punt


Internet en tv vergelijken in De Punt

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in De Punt. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (live pauzeren, uitzending gemist, begin gemist.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies nu de beste aanbieding die jou aanspreekt.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Of laat een monteur alles installeren. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Diverse pakketten
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Moeiteloos overstappen
Heel betaalbaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Videotheek thuis
Maandelijkse korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Gratis ontvanger
Voordelige tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Stabiele verbinding
Sportgoedkoop

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Uitzending gemist
Scherpe voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Met gratis router
Eerste periode korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Snel en betrouwbaar
Tijdelijke aanbieding


Youfone

Met YoufoneTV app
HD-zenders kijken
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Snelle levertijd
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Digitaal tv-kijken
Introductie-aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Met gratis router
Scherpe voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in De Punt

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de streek Tynaarlo zijn er steeds meer mogelijkheden. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is megasnel (100 tot 200 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Daarbij staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet heb je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in De Punt? En welke providers bieden het aan? Voer jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen “hits” op glasvezel? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Casteren.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in De Punt.