Alles in 1 Delft Check alle providers bespaar jaarlijks tot wel €96


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Delft vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en betrouwbare internetverbinding mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor downloaden van bestanden, social media, rondsurfen, uploaden van bestanden en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost dat per maand?

Met de vergelijker vind je alle aanbieders. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Vul jouw locatie in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, kies een snelheid die bij jou past, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (uitzending gemist, online tv kijken, extra zenderpakketten) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je treft daarna overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Delft. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €57 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je bewust op zoek naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Het kan allemaal! Middels onze postcodetool spot jij uitvoerige details over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Delft.

Alle internet-aanbieders

Ontdek de aanbiedingen van alle erkende providers

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot wel 200MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bespaar vele euro's per jaar

Check alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €58 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn een voor een voorbeelden van breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 alles apart Plinq.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor heel veel huizen voorhanden. Een actueel pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tegenvaller hierbij is de lagere snelheden van maximaal 50MB. Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Handig om te weten: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabel internet ontvang je internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten bereik je maximale snelheden van +/- 350 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. Delft heeft slechts enkele kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De download- en uploadsnelheid verschilt vaak niet. Onmisbaar voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet toegankelijk voor veel mensen. Is glasvezel internet in Delft beschikbaar? Vul de tool in en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Voordeel Negatief Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €37
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder te kiezen Vanaf €47
3. Glasvezel De snelste verbinding Matig leverbaar Vanaf €50

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Delft?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Doe dat direct via internet. De grootste providers (KPN, Telfort, Vodafone, Ziggo, Tele2, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Zodra jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Hierdoor zit je geen dag zonder internet. Kan ik al overstappen? De meeste alles-in-1 deals duren 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een andere partij. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgezocht? De overstap is eenvoudig met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de bedrijven zijn aangesloten bij een overstapservice. De aanstaande aanbieder regelt het papierwerk. Onder andere het beëindigen van je bestaande internet- televisie- en bellen abonnement. Zelfs dragen zij er zorg voor dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Vodafone, XS4ALL, Telfort, Ziggo, Online.nl kunnen dit aanbieden. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Kun je niet gebruik maken van deze overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Belangrijk: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Pas daarna beëindig je het contract. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen indien jij dat wilt.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We noemen dit ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is de keuze voor quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Delft? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Elke maand opnieuw korting op het maandbedrag, een verdubbeling van je MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis “opnemen-pakket”. Door gebruik te maken van deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Vaak bestelde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De grote providers schreeuwen met vaak het snelste internet. Doorgaans 450 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Beneden spot je een aantal alledaagse voorbeelden. Per bezigheid lees je de geschatte snelheid.


Wat doe je? Voorgeschreven snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We ontwaren circa drie verschillende soorten gebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor ieder segment vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor mailen, social media, internetbankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en gebruik je diensten als Videoland of Pathé Thuis. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Dit kan met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet De Tike.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Delft. Maak wat moet ik nou kiezen? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je de goede richting in te wijzen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke partijen leveren in de streek Delft?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via de vergelijk module check je snel welke leveranciers er zijn. Als je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als data-kabels, modems, wifi-versterkers? Geen behoefte aan de vaste telefoon? Of niet betalen voor TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je niet voor diensten die je toch niet nuttigt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Denk aan extra’s als vooruitkijken, live pauzeren, uitzending gemist of dure zenderpakketten met kanalen als CI (Crime Investigation). Dit kan resulteren in een effect op je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te stimuleren zijn mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Delft.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ook zo dol op televisie kijken? Tegenwoordig is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. D.m.v. interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (tablet, computer, en de traditionele TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met diverse modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als Canvas.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een aantal tv-aanbieders kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer kabelaars kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Veel kabelaars laten jou (gratis) programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (een recorder + harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Diverse zenderpakketten
Internet bedrijven hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk hierbij aan Nat Geo Wild Documentaire. Verder heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als RTV Hardenberg en je kunt kiezen voor BBC Three/ CBBC. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog persoonlijker maken met add-on zenderpakketten als Ziggo Sport of het SET Asia televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Delft


Internet en tv vergelijken in Delft

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of heb je plannen om te verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Delft. Het is supersimpel door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en check wat er in het pakket zit (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, extra zenderpakketten, begin gemist.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van een nieuw pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Goede klantenservice
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Digitaal tv-kijken
1 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Met radiozenders
Voordelige prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Actief in enkele weken
Scherpe korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Glasvezel internet
Goede welkomstkorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Binnen 6 weken actief
Voordelige prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Supersnel via Glas
Welkomstkorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Overal online TV kijken
Voordelig proberen


Youfone

Experia Box V10
Met gratis router
Eerste maanden korting

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Stabiel netwerk
Goede welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Supersnel via Glas
Eerste periode korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Programma gemist
Maandelijkse korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Delft

Televisie kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. Met name in de omgeving Delft zien we dit zeker terug. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is verrassend snel (50 tot 500 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Tevens staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Internetten via de glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel jij tijdelijk al rond de €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Delft? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul eerst jouw postcode in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen resultaten? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket De Bilt.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Delft.