Alles in 1 Drimmelen Bekijk alle aanbieders profiteer van kortingen tot €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Drimmelen vergelijken en afsluiten? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel en we willen de beste kwaliteit. Een rappe stabiele internetaansluiting is tegenwoordig een absolute must. We gebruiken internet voor downloaden van bestanden, onze studie, uploaden van bestanden, films streamen maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost dat per maand?

Met behulp van de vergelijker check je alle kabelaars. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer je postcode + huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), geef je voorkeur door qua snelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (begin gemist, live pauzeren, on demand films kijken) en schat het aantal belminuten. Jij spot hierna zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Drimmelen. Start met vergelijken en bespaar zo €51 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider exclusief voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Met behulp van onze zoekmachine bekijk je nuttige info over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Drimmelen.

Alle internet-aanbieders

Bekijk de prijs van alle providers en kabelaars

Razendsnel internet

Internetsnelheid van wel 100 MB plus veel uitbreidingspakketten.

Bespaar vele euro's per jaar

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €61 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn genres van breedbandinternet. Echter, welke soort verbinding moet ik kiezen? Lees direct meer over Internet en tv pakket Solcon.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Dit type verbinding is eigenlijk voor alle Nederlanders bereikbaar. Een actueel pluspunt is de keuzevrijheid. Om die reden zijn goedkope abonnementen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de mindere snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Handig om te weten: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met een aansluiting op de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv & streamen. Het nadeel is dat er minder keuzevrijheid is. Drimmelen werken helaas 1 of 2 kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Door middel van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s of sneller. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt hierbij meestal even hoog. Onontbeerlijk voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet bereikbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Drimmelen beschikbaar? Voer je gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Type aansluiting Gunstig Nadelig Abonnement
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Kan traag zijn Vanaf €41
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Keuze is zeer beperkt Vanaf €44
3. Glasvezel Meest snelle internet Matig leverbaar Vanaf €53

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Drimmelen?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat kan snel online. De grotere partijen (KPN, Telfort, Tele2, Online.nl, Ziggo, XS4ALL) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Bij een overstap regelt je provider dit allemaal. Mede daarom ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? Vrijwel alle alles-in-1 contracten zijn geldig voor 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gevonden? Dit is ongecompliceerd met deze overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de aanbieders verschaffen de overstapservice. Jouw aanslaande leverancier zorgt voor de afhandeling. Onder andere het opzeggen van het “oude” internet- tv- en bellen abonnement. Eveneens managen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, XS4ALL, Telfort, Ziggo, Online.nl, KPN geven jou deze opties. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Belangrijk: sluit eerst het nieuwe contract af. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als je dat wenst.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat momenteel zeer populair is, heeft te maken met het quad play abonnement. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Drimmelen? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan profiteer je van een extra voordeel. De belangrijkste voordelen zijn €10,00 korting, extra veel mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis add-ons voor je interactieve TV. Door aantrekkelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Erkende 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De 3-in-1 pakketten adverteren met supersnelle internetpakketten. Veelal 500 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Beneden vind je veel voorkomende handelingen. Per handeling spot je de snelheid die noodzakelijk is.


Waar ben je mee bezig? Vereiste snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Wij onderscheiden circa drie verschillende segmenten. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk van dezetref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor internetbankieren, social media, mailen. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Met regelmaat download je files, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Videoland of NLziet. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Ben je liefhebber van online gaming? Dit is een optie voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Lees nu ook verder over Glasvezel internet Donkerbroek.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Drimmelen. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is afhankelijk per situatie. Om je op weg te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke aanbieders zijn actief in regio Drimmelen?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met onze vergelijker bekijk je direct de beschikbare aanbieders. Zodra je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Maak je geen gebruik van vast bellen? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor aspecten die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Vaak gaat het om aanvullende opties zoals online tv kijken, uitzending gemist, extra zenderpakketten of pakketten met extra veel zenders met extra zenders zoals Comedy Central Family. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te verbeterzijn opties. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Drimmelen.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ook zo dol op televisie kijken? In de actuele situatie kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. D.m.v. interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan op verschillende apparaten (tablet, PC, of “ouderwets” op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van allerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Rocks Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige partijen kan dit tot 2 dagen. Bij andere providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Vrijwel alle internetproviders laten jou (gratis) televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) of d.m.v de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Extra zenderpakketten
Internet providers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Zoals 24 Kitchen Entertainment. Eveneens kun je ook regionale zenders kijken als TV Flevoland. Of wat dacht je van: RTL Lounge. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met meerdere zenderpakketten zoals Fox Sports of het Passie XXX televisie-kanaal. Op de providers website kun je bekijken waar jij recht op hebt in Noord-Brabant.

alles in 1 in Drimmelen


Internet en tv vergelijken in Drimmelen

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Drimmelen. Het is supersimpel wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en noteer de samenstelling van het pakket (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (extra zenderpakketten, live pauzeren, begin gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Een monteur aan huis is ook mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Optionele zenderpakketten
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Top verbinding
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Topkwaliteit TV
Goede welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Top verbinding
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Vlugge activatie
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Met installatie garantie
Eerste periode korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Zorgeloos online
Goedkoop proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Videotheek thuis
Scherpe korting


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Supersnel via Glas
Voordelige prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Top serviceteam
Scherpe voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Optionele zenderpakketten
Maandelijkse korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Gratis ontvanger
Scherpe voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Drimmelen

Interactieve televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de buurt Drimmelen hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 100 Mbps), en zeer betrouwbaar. Tevens zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een misvatting: zo’n glasvezel internetverbinding is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice bestel jij tijdelijk al rond de €40 – €50 in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Drimmelen? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen aanbieders gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Deurze.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Drimmelen.