Alles in 1 Eckelrade Check alle providers bespaar jaarlijks tot wel €60


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Eckelrade vergelijken en meteen overstappen? Films streamen, TV-kijken: het mag niet langzaam zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een rappe betrouwbare verbinding tot het internet is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor films streamen, uploaden van bestanden, thuiswerken, social media of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Dankzij ons zoekscript tref je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (live pauzeren, begin gemist, vooruitkijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij treft aansluitend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Eckelrade. Op die manier bespaar je al gauw €67 op jaarbasis. Zoek je een nieuwe provider alleen voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Geen probleem! Op basis van allesin1prijzen.nl vergelijk je nuttige info over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Eckelrade.

Alle providers

Achterhaal de deals van de grote Nederlandse providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid tot maximaal 100 mb/s en extra zenderpakketten.

Vind de laagste prijzen

Controleer direct alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €56 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allemaal genres van breedbandinternet. Maar welk type verbinding past bij mijn wensen? Check nu alles over Alles in 1 aanbieding KPN.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de gezinnen voorhanden. De belangrijkste meerwaarde is de keuzevrijheid. Vandaar is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tegenvaller hierbij is de lage snelheid van maximaal 50MB. Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Let op: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 250 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv & streamen. De negatieve kant van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Eckelrade werken helaas 1 of 2 kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met behulp van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Onmisbaar voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel nog niet verkrijgbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Eckelrade leverbaar? Voer je gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Internetverbinding Voordelig Ongunstig Kosten
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Kan traag zijn Vanaf €41
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Verplicht TV-abonnement Vanaf €46
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet altijd mogelijk Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Eckelrade?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Doe dat direct via internet. De grotere partijen (Online.nl, KPN, Vodafone, XS4ALL, Tele2, Telfort) werken met elkaar samen. Op het moment dat jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Daardoor blijf jij gegarandeerd online. Kan ik de overstap al maken? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe aanbieder. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket geselecteerd? Overstappen gaat razendsnel dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders zijn aangesloten bij de overstapservice. De nieuwe aanbieder zorgt voor de afhandeling. Voorbeelden zijn het opzeggen van het “oude” televisie- bellen en internet abonnement. Eveneens letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Vodafone, Ziggo, Tele2, Online.nl, XS4ALL geven jou deze opties. Heb je een goede deal gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket direct online bestellen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Van belang: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies eventueel voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Eckelrade? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Je moet dan denken aan extraatjes als €10,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis premium zenderpakketten. Dankzij deze combideals haal je het maximale uit je pakket. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internet-aanbieders schreeuwen met steeds vaker met hoge snelheden. Doorgaans 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? In de tabel doorzoek jij veel voorkomende handelingen. Per gebeurtenis vind jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Activiteit Vereiste snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We hebben het vaak over ruwweg 3 types internetgebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elk type gebruiker tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor e-mailen, Social, websites bezoeken. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je online video’s op Pathé Thuis of NPO. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Online gamen / multiplayers. Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Drouwenermond.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Eckelrade. Welk pakket past bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Daarom vind je hieronder wat meer info.

Welke bedrijven werken in de omgeving van Eijsden-Margraten?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via ons zoekscript check je gemakkelijk & snel de providers. Als jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, vallen veel aanbieders al af. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, wifi-versterkers, data-kabels? Maak je geen gebruik van vast bellen? Of niet betalen voor TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo ben je geen geld kwijt aan mogelijkheden die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Vaak gaat het om extra diensten als begin gemist, vooruitkijken, online tv kijken of dure zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Animal Planet. Heb je dit wel echt nodig? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verhogen zijn opties. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Eckelrade.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Vandaag de dag is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Via interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (smartphone, desktop, en uiteraard de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verschillende modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals TV Oranje Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige partijen kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij andere alles-in-1 providers kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Het gros van de internetproviders bieden de optie tot TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een recorder + harde schijf) of via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €5,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Andere zenderpakketten
De TV-providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Eigenlijk altijd met kanalen als Ketnet Kids. Verder heb je vaak toegang tot regionale kanalen als AT5 en internationale zenders als NostalgieNet. Je kunt je digitale-tv ervaring nog completer maken met add-on zenderpakketten zoals FOX en het SET Asia kanaal. Op de website van jouw provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Limburg.

alles in 1 in Eckelrade


Internet en tv vergelijken in Eckelrade

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Eckelrade. Dit gaat gemakkelijk wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, live pauzeren.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die matcht bij jouw wensen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Actief in enkele weken
Unieke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Betrouwbaar netwerk
Eerste maanden korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Gratis modem
Eerste maanden korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Stabiele verbinding
Lage tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Gratis nummerbehoud
Scherpe aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Top verbinding
Direct profiteren

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Met radiozenders
Eerste periode korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Tot 7 dagen terugkijken
Voordelige tarieven


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Vlugge activatie
Simpele voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Binnen 6 weken actief
2 jaar aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Installatiemonteur mogelijk
Unieke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Stabiele verbinding
Goede voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Eckelrade

TV-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. In en rondom Eijsden-Margraten hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het vliegt er over (150 tot 300 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Evenzeer spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een kreet die je veel hoort: een internet glasvezel abonnement is fors duurder dan kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen beginnen qua prijs rond de €45 – €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Eckelrade? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul je locatie in, en klik dan op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen “hits” op glasvezel? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Dongjum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Eckelrade.