Alles in 1 Eesergroen Ontdek alle pakketten en bespaar tot wel €84


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Eesergroen vergelijken? Films streamen, TV-kijken: het moet razendsnel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een supersnelle betrouwbare aansluiting op internet is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor rondsurfen, televisie kijken, social media, internetbankieren of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid kan ik halen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Dankzij ons zoekscript tref je alle providers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (vooruitkijken, uitzending gemist, on demand films kijken) en selecteer het aantal belminuten. Jij vindt nadien meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Eesergroen. Zo bespaar je tot wel €83 per jaar. Zoek je een nieuwe provider uitsluitend voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of wil je alles weten over een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Met onze zoekmachine tref je behulpzame details over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Eesergroen.

Alle kabelaars

Bekijk de prijs van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid van wel 100 mb/s plus diverse extra zenders.

Besparen op je internetgebruik

Check alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €62 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allemaal genres van breedbandinternet. Leuk, maar welke verbinding moet ik kiezen? Check nu alles over Internet & televisie Solcon.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze verbinding is voor een groot deel van de huishoudens voorhanden. Een grote pré van ADSL is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daardoor is dit een relatief voordelige aansluiting. Het grote minpunt daarvan is een lage internetsnelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je op het platteland? Dan is het vaak nog wat trager. Noemenswaardig: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabel internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met internet via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 200 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie kijken. Het nadeel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Eesergroen biedt maar diverse kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Via internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mbps. De upload- en downloadsnelheid is vaak gelijk. Cruciaal voor de heavy users. Helaas is glasvezel internet nog niet voorhanden voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Eesergroen aanwezig? Voer je gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Internetverbinding Voordelig Negatief Tarief
1. ADSL Goedkopere abonnementen Traagste verbinding Vanaf €37
2. Kabel Prima snelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €48
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet altijd mogelijk Vanaf €53

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Eesergroen?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Doe dat direct via internet. De grootste providers (Telfort, Online.nl, Ziggo, Vodafone, Tele2, KPN) werken in een centraal systeem. Op het moment dat jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Wanneer kan ik overstappen? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een goede alles-in-1 deal uitgezocht? Overstappen gaat razendsnel door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de bedrijven verschaffen deze overstapservice. Jouw nieuwe provider zorgt voor de afhandeling. Denk hierbij aan het beëindigen van het huidige bellen- internet en tv abonnement. Bovendien dragen zij er zorg voor dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, KPN, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Tele2 werken hier samen aan. Een scherp contract gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan je het nieuwe pakket nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Belangrijk: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Je telefoonnummer behouden kan ook voor de vast telefoon.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Eesergroen? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, een verdubbeling van je MB’s, en andere extraatjes als gratis add-ons voor je interactieve TV. Door toedoen van deze combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Vaak bestelde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Extra zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De internetproviders lopen te koop met enorme internetsnelheden. In de regel wel 450 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hierna vind jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per handeling lees je de internetsnelheid die benodigd is.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Er zijn circa 3 types internetgebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor iedere soort adviseren wij een minimum snelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Internet gebruik jij enkel voor websites bezoeken, Social, e-mailen. Niet meer dan 1 device online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NPO of Pathé Thuis. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Je download regelmatig grotere bestanden. Houd je van online gamen? Dit kan met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Eck en Wiel.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Eesergroen. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om die reden vind je hieronder wat meer info.

Welke leveranciers zijn er in de omgeving van Borger-Odoorn?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via onze tools doorzoek je welke aanbieders beschikbaar zijn. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke producten heb je nodig?
Zijn extra producten benodig zoals data-kabels, routers, modems? Geen interesse in een vaste telefoonlijn? Liever zonder televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan aspecten die totaal niet relevant zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 pakketten hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extra services zoals online tv kijken, tv programma’s opnemen, live pauzeren of diverse entertainment-pakketten met kanalen als Disney Junior. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te stimuleren behoren tot de mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Eesergroen.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Vandaag de dag zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door gebruikt van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (iPad , Playstation, en uiteraard de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Rocks Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij enkele kabelaars kan dit tot 2 dagen. Maar bij andere organisaties kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Steeds meer kabelaars bieden de optie tot programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €6,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Diverse zenderpakketten
Veel leveranciers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Zoals 24 Kitchen Entertainment. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als AVULO. Maar ook internationalen zoals 192TV. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement personaliseren met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld PTV Prime of het TVBS kanaal. Bij je eigen internet-provider vind je het complete zenderaanbod voor Drenthe.

alles in 1 in Eesergroen


Internet en tv vergelijken in Eesergroen

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Eesergroen. Dit wordt makkelijk gemaakt door het stappenplan van ons te volgen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (vooruitkijken, uitzending gemist, begin gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Installatiemonteur mogelijk
Hoge aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Topkwaliteit TV
Simpele voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Programma gemist
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Met extra zenderpakketten
Voordelig proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Meerde add-ons
Simpele voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Met gratis router
Tijdelijke korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Videotheek thuis
Unieke aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Gratis nummerbehoud
Veel voordeel


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Alle tv-zenders
2 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Live pauzeren
Unieke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Met installatie garantie
Voordelige prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Met extra zenderpakketten
Direct profiteren


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Eesergroen

Interactieve televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. Met name in de omgeving Borger-Odoorn is dat niet anders. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is verrassend snel (50 tot 500 Mbps), en zeer betrouwbaar. Verder spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: Glasvezel internet is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is vaak niet het geval. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice beginnen qua prijs rond de €45 – €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Eesergroen? Welke leveranciers doen dit? Vul je locatie in, en filter op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Driewegen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Eesergroen.