Alles in 1 Enkhuizen Vergelijk alle providers bespaar jaarlijks tot wel €71


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Enkhuizen vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een innovatieve betrouwbare verbinding tot het internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken internet voor thuiswerken, internetbankieren, downloaden van bestanden, rondsurfen en steeds vaker voor online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost dat per maand?

Op basis van onze postcodetool check je alle kabelaars. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, neem een snelle of tragere verbinding, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, live pauzeren) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je doorzoekt vervolgens ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Enkhuizen. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €69 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket enkel voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Met behulp van onze postcodetool check jij uitvoerige informatie + tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Enkhuizen.

Alle providers

Vergelijk de prijzen van de grote Nederlandse providers

Razendsnel internet

Internetsnelheid tot maar liefst 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Bespaar vele euro's per jaar

Check alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €100 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn de bekendste genres van breedbandinternet. Leuk, maar welke verbinding is handig in mijn situatie? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 aanbieding OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor het gros van de consumenten bereikbaar. Een belangrijk voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Om die reden is dit een relatief voordelige aansluiting. De keerzijde hiervan is o.a de lage snelheid van maximaal 50MB. Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Ook interessant: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door te werken via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 400 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-kijken. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Enkhuizen heeft slechts enkele kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Met behulp van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mbps. De download- en snelheden voor uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Cruciaal voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Enkhuizen verkrijgbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort verbinding Voordeel Negatief Tarieven
1. ADSL Overal te ontvangen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €40
2. Kabel Prima snelheid Beperkt aanbod Vanaf €47
3. Glasvezel Meest snelle internet Matig leverbaar Vanaf €56

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Enkhuizen?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is online mogelijk. De grote jongens (Telfort, Tele2, Online.nl, KPN, Vodafone, XS4ALL) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Zodra jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Mede daarom zit je nooit zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een goedkope alles-in-1 provider geselecteerd? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de partijen zijn aangesloten bij de overstapservice. Jouw aanslaande leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Voorbeelden zijn het afhandelen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Tevens zorgen zij ervoor dat het contract tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. Tele2, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, Telfort, KPN doen hieraan mee. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Belangrijk: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Ook nummerbehoud is mogelijk indien wenselijk.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemt men in de volksmond quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Enkhuizen? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan dien je hiervoor beloond te worden. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op het maandbedrag, een verdubbeling van je MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis Film1. Door toedoen van deze combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Veel besproken 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internetproviders maken reclame voor razendsnel internet. Doorgaans 450 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel lees jij een handig overzicht. Per gebeurtenis vind je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe je? Benodigde snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien circa 3 categorieën internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke klasse bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Het internet open jij alleen voor e-mailen, websites bezoeken, Social. Niet meer dan 1 device online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als NPO of Film1. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Download van films en series. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Eleveld.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Enkhuizen. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om jou te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in omgeving Enkhuizen?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via ons zoekscript vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Als je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals modems, wifi-versterkers, data-kabels? Geen belangstelling in bellen via de vaste lijn? Of wil jij een contract zonder TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor onderdelen die totaal niet relevant zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Het gros van de alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Voorbeelden zijn extra diensten als begin gemist, live pauzeren, on demand films kijken of premium zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Nick Toons. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Kies jij deze leuke toevoegingen dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verbeterbehoren tot de mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Enkhuizen.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Kijk jij graag naar de buis? Tegenwoordig is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Met behulp van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Vandaag de dag doe je dit met elk device (iPad , desktop, en vanzelfsprekend op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij allerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als The QYOU Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij enkele organisaties kan dit slechts een paar dagen. Maar bij steeds meer aanbieders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Veel kabelaars bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-providers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Zoals Ginx Entertainment. Daarnaast kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals RTV Drenthe. Maar ook internationalen zoals Poker Channel. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket personaliseren met premium zenderpakketten zoals Voetbalkanaal en het Samanyolu Avrupa tv-kanaal. Op de website van jouw provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Noord-Holland.

alles in 1 in Enkhuizen


Internet en tv vergelijken in Enkhuizen

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Enkhuizen. Het is supersimpel door de volgende tips te gebruiken.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en pak even alle kleine lettertjes erbij (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (uitzending gemist, extra zenderpakketten, on demand films kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die matcht bij jouw wensen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Topkwaliteit TV
Scherpe prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Ruim aanbod zenders
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Installatiemonteur mogelijk
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Meerde add-ons
Eerste periode korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Gratis modem
Heel betaalbaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Optionele zenderpakketten
Lage tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Binnen 6 weken actief
Maandelijkse korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Gratis nummerbehoud
Nieuwe klanten bonus


Youfone

Experia Box V10
Installatiegarantie
Scherpe korting

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Gratis nummerbehoud
Sportgoedkoop

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Met radiozenders
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Met radiozenders
Unieke korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Enkhuizen

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. En ook in de regio Enkhuizen is dat niet anders. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het vliegt er over (150 tot 300 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Daarbij is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een misvatting: zo’n glasvezel internetverbinding is alleen voor mensen met geld. Dit is vaak niet het geval. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen kun je al laten aansluiten vanaf gemiddeld €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Enkhuizen? En welke providers bieden het aan? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en klik dan op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Eemshaven.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Enkhuizen.