Alles in 1 Enumatil Vergelijk online alle providers en profiteer van kortingen tot €94


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Enumatil vergelijken en online bestellen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet snel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een innovatieve goede internet-connectie is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor thuiswerken, social media, internetbankieren, downloaden van bestanden en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost dat per maand?

Op basis van de vergelijker ontdek je alle internetbedrijven. Overstappen gaat gemakkelijk online. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, selecteer de gewenste internetsnelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, uitzending gemist, tv programma’s opnemen) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij treft hierna zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Enumatil. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €92 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier puur voor tv kijken of puur voor het internetten? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Dankzij deze website bekijk je behulpzame informatie over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Enumatil.

Alle leveranciers

Achterhaal de proposities van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot 100 mb/s en het gemak van interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €86 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allen categorieën breedbandinternet. Leuk, maar welke internetverbinding moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over Internet, tv zonder bellen Solcon.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze verbinding is voor vrijwel alle huizen voorhanden. De belangrijkste meerwaarde is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Handig om te weten: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door te werken via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 400 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld streamen. Het nadeel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Enumatil heeft maar 1 of 2 kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door gebruik van internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 Mb/s. De upload- en downloadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Broodnodig voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Enumatil aanwezig? Voer je gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort verbinding Gunstig Negatief Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traag Vanaf €37
2. Kabel Prima internetsnelheid Beperkt aanbod Vanaf €49
3. Glasvezel Hoogste snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €55

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Enumatil?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De meest bekende aanbieders (Tele2, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Telfort) werken in een centraal systeem. Ga jij online overstappen? Dan regelt de nieuwe provider alles. Op die manier blijf jij gegarandeerd online. Op welk moment kan ik switchen? Vrijwel alle alles-in-1 contracten duren 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een mooie pakketdeal gespot? Dit proces gaat soepel en vlot door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Veel partijen werken samen met deze overstapservice. De aanstaande partij regelt dan alles. Denk aan het beëindigen van je bestaande televisie- bellen en internet abonnement. Bovendien managen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Vodafone, KPN, Ziggo, XS4ALL, Online.nl hebben deze mogelijkheid. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan je het nieuwe pakket vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met deze overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Van belang: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Ook nummerbehoud is mogelijk indien jij dat wilt.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We noemen dit ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is de keuze voor quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Enumatil? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je hiervoor beloond. Maandelijks heb je dan recht op €10,00 korting, dubbele data, en andere extraatjes als gratis Film1. Door toedoen van aantrekkelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Populaire 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De verschillende providers schreeuwen met enorme internetsnelheden. Veelal 400 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hier beneden bekijk je een praktisch overzicht. Per werkzaamheid tref jij de minimale snelheid.


Wat doe jij? Voorgeschreven snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We zien plusminus drie verschillende soorten gebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor ieder segment adviseren wij een minimum snelheid.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je bent alleen online voor surfen, internetbankieren, social media. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en stream je films via NPO of Film1. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Ben je liefhebber van online gaming? Dat kan al voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Ellemeet.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Enumatil. Hoe weet ik wat bij mij past? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke bedrijven werken in de streek Leek?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via de vergelijk module check je snel welke leveranciers er zijn. Zo snel je jouw poscode hebt ingevoerd, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als data-kabels, routers, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je ook niet voor onderdelen die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Vaak gaat het om extra diensten als uitzending gemist, online tv kijken, on demand films kijken of dure zenderpakketten met betaalkanalen als Nautical Channel. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verhogen kunnen voor jou handig zijn. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Enumatil.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door gebruikt van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Op allerlei devices (mobiel, PC, en uiteraard de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van velerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere zenders als Nickelodeon Kids.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij enkele leveranciers kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer providers kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer internetproviders laten je tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of in de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Zenderpakketten toevoegen
Internet providers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Bijvoorbeeld kanalen als The QYOU Entertainment. Bovendien heb je vaak toegang tot regionale kanalen als Boschtion. Echter ook wereldwijd: E! Entertainment. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog persoonlijker maken met betaalde zenderpakketten zoals Eredivisie live en het A-TiVi kanaal. Via jouw eigen leverancier vind je het complete zenderaanbod voor Groningen.

alles in 1 in Enumatil


Internet en tv vergelijken in Enumatil

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Enumatil. Dit wordt makkelijk gemaakt middels de adviezen die hieronder staan.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en pak even alle kleine lettertjes erbij (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (extra zenderpakketten, vooruitkijken, tv programma’s opnemen.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Ben je zelf handig met installeren?Er is ook een installatieservice mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Gemakkelijk overstappen
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Met radiozenders
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Goedkoop vast bellen
1 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Diverse pakketten
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Binnen 6 weken actief
1 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Uitzending gemist
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Installatiegarantie
Scherpe aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Alle tv-zenders
Hoge korting


Youfone

Momenteel alleen DSL
Installatiemonteur mogelijk
Eerste periode korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Gratis nummerbehoud
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Gratis ontvanger
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Installatiegarantie
Eerste maanden korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Enumatil

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. In de buurt Leek zien we dit zeker terug. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is sneller dan welke verbinding (200 tot 450 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Tevens staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je om je heen nog wel eens hoort: een internet glasvezel abonnement is fors duurder dan kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen is al verkrijgbaar vanaf €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Enumatil? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Eersel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Enumatil.