Alles in 1 Erm Ontdek alle pakketten en profiteer van kortingen tot €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Erm vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: het mag niet langzaam zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een vlugge stabiele verbinding met internet is tegenwoordig een absolute must. Onze internetverbinding gebruiken we voor televisie kijken, films streamen, thuiswerken, internetbankieren of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid heb ik nodig? En wat is het maandtarief?

Via de vergelijker check je alle internetdiensten. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (tv programma’s opnemen, online tv kijken, extra zenderpakketten) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij spot daarna meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Erm. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €54 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier enkel voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je bewust op zoek naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Door de vergelijker vind je behulpzame details en tips over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Erm.

Alle aanbieders

Check de prijzen van alle bekende providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot wel 200 mb/s plus handige interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Check alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €64 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn de bekendste categorieën breedbandinternet. Alleen, welke verbinding is handig in mijn situatie? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 alles apart Tele2.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor bijna alle woningen voorhanden. Een grote pré van ADSL is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Vandaar zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de lagere snelheden (max 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Ook interessant: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
In het geval van kabel internet ontvang je internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Erm heeft slechts een paar kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Voorgeschreven voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is internet via de glasvezel nog niet voorhanden bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Erm voorhanden? Start met vergelijken en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Gunstig Nadeel Tarieven
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Lage snelheid Vanaf €41
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder te kiezen Vanaf €43
3. Glasvezel De snelste verbinding Geen landelijke dekking Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Erm?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grootste landelijke spelers (Tele2, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, KPN, Ziggo) bieden een overstapservice aan. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Mede daarom hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Per wanneer kan ik over? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt vanaf dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gekozen? Dit gaat moeiteloos via de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de partijen zijn aangesloten bij een overstapservice. Jouw toekomstige provider zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk hierbij aan het beëindigen van je bestaande bellen- internet en tv abonnement. Vervolgens zorgen zij ervoor dat alles op tijd wordt omgezet.Jij zit dus geen moment zonder service. Online.nl, KPN, Vodafone, XS4ALL, Tele2, Ziggo werken hier samen aan. Een scherp contract gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij deze aanbieding snel online kopen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Kun je niet gebruik maken van de landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook indien jij dat wilt.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Erm? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. Bekende extra’s zijn korting op je pakket, dubbele MB’s, en additionele bonussen als een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Met behulp van dergelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Veel besproken 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers adverteren met vaak het snelste internet. Doorgaans 500 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Onderstaand vind je een aantal alledaagse voorbeelden. Per handeling tref je de voorgeschreven snelheid.


Gebeurtenis Minimale snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We zien ruwweg 3 gebruikerstypes in internetgebruik: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk van dezevind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan e-mailen, E-bankieren, Social. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Met regelmaat download je files, en gebruik je diensten als NLziet of Youtube. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Elst.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Erm. Maak wat moet ik nou kiezen? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Daarom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke providers zijn er in en rondom Coevorden?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via onze tools bekijk je in een oogopslag alle spelers. Zodra de woonplaats is ingevuld, vallen veel aanbieders al af. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, routers, modems? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Of wil jij een contract zonder TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zodoende betaal je niet voor onderdelen die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Het gros van de alles-in-1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. In de regel zijn dit modules als on demand films kijken, vooruitkijken, extra zenderpakketten of diverse entertainment-pakketten met extra zenders zoals Adult Channel. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Juist door deze extra’s kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te pushen zijn mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Erm.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Met behulp van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (smartphone, Playstation, en natuurlijk je TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verscheidene modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Nat Geo Wild Documentaire.

Een andere extra service is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige organisaties kan dit slechts een paar dagen. Bij andere aanbieders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Tv-programma opnemen
Het gros van de bedrijven laten je TV programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Meer zenderpakketten
Internet providers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als Veronica / Disney XD. Ook kan je kijken naar regio omroepen zoals L1 TV en internationale zenders als Investigation Discovery. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met add-on zenderpakketten zoals Eredivisie live of het TeVeSur kanaal. Op de providers website bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Drenthe.

alles in 1 in Erm


Internet en tv vergelijken in Erm

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Erm. Het is supersimpel wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en noteer de samenstelling van het pakket (doe altijd een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (live pauzeren, uitzending gemist, vooruitkijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de alles in 1 aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Uitzending gemist
Scherpe voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Vlugge activatie
Voordelige tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Goede klantenservice
Sportgoedkoop

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Top verbinding
Scherpe aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Snel en betrouwbaar
Unieke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Stabiele verbinding
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Betrouwbaar netwerk
Unieke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Moeiteloos overstappen
Scherpe korting


Youfone

Momenteel alleen DSL
Alle bekende tv-zenders
Goedkoop proberen

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Top verbinding
Aantrekkelijk korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Gratis nummerbehoud
Scherpe voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Diverse pakketten
Introductie-aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Erm

Televisie kijken en internetten via glasvezel is erg populair. Ook in de buurt van Coevorden komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is sneller dan welke verbinding (150 tot 300 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Daarnaast spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Internetten via de glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet kun je al laten aansluiten vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Erm? Welke leveranciers doen dit? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen resultaten? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Eext.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Erm.