Alles in 1 Everdingen Check alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €84


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Everdingen vergelijken en afsluiten? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel en we willen de beste kwaliteit. Een innovatieve solide verbinding met internet is om die reden erg belangrijk. We gebruiken het voor televisie kijken, uploaden van bestanden, downloaden van bestanden, rondsurfen of online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid heb ik nodig? En wat is het maandtarief?

Middels de vergelijker ontdek je alle providers. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (on demand films kijken, begin gemist, extra zenderpakketten) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij spot nadien zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Everdingen. Dit levert een forse besparing op, tot wel €87 op jaarbasis. Zoek je een nieuwe provider uitsluitend voor tv-kijken of enkel voor internet? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Het kan allemaal! Middels ons zoekscript bekijk je behulpzame informatie over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Everdingen.

Alle providers

Check de prijs van alle erkende providers

Enorm snel internet

Internetsnelheid van maar liefst 200MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind de laagste prijzen

Bezoek de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €53 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn de bekendste soorten breedbandinternet. Echter, welk type internetverbinding is voor mij geschikt? Lees direct meer over Alles in 1 Reggefiber.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor vrijwel alle consumenten beschikbaar. Een grote pré van ADSL is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de lage snelheid (de top ligt op 50mb). Woon je op het platteland? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Let op: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten profiteer je van internetsnelheden tot 350 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv & streamen. Het grote minpunt van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Everdingen heeft maar 1 of 2 kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met behulp van internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en snelheden voor uploaden verschilt vaak niet. Voorgeschreven voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk bij veel woning. Is glasvezel internet in Everdingen leverbaar? Start met vergelijken en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Voordelig Minpunt Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Lage snelheid Vanaf €40
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder te kiezen Vanaf €44
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet overal beschikbaar Vanaf €54

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Everdingen?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grote jongens (Telfort, Online.nl, Tele2, Vodafone, Ziggo, XS4ALL) hebben een samenwerking. Als jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier zit je geen dag zonder internet. Kan ik al overstappen? Het gros van de alles-in-1 contracten duren 12 maanden. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgezocht? Het overstappen gaat probleemloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de aanbieders leveren de overstapservice. De toekomstige aanbieder regelt dan alles. Denk hierbij aan het beëindigen van het huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Vervolgens zien zij erop toe dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Telfort, XS4ALL, KPN, Tele2, Vodafone, Ziggo hebben deze mogelijkheid. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Belangrijk: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft het label quad play gekregen. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Everdingen? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan dien je hiervoor beloond te worden. De belangrijkste voordelen zijn €10,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door toedoen van deze combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Populaire 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De verschillende providers lopen te koop met enorme internetsnelheden. Normaal wel 425 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hierna bekijk jij een praktisch overzicht. Per activiteit bekijk jij de minimale snelheid.


Waar ben je mee bezig? Welke snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen om en nabij 3 categorieën internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke klasse vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor Social, e-mailen, E-bankieren. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Met regelmaat download je files, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Youtube of NPO. Online met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Online gamen / multiplayers. Dat is mogelijk met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Epe.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Everdingen. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat hangt af van veel aspecten. Hierom vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke internet providers zijn er in regio Vianen?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via onze tools check je direct de beschikbare aanbieders. Zo snel je jouw locatie ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt producten nodig als wifi-versterkers, data-kabels, modems? Geen interesse in een vaste telefoonlijn? Of heb je geen televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan opties die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 abonnementen hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extraatjes zoals vooruitkijken, online tv kijken, extra zenderpakketten of diverse entertainment-pakketten bijv. met zenders als AMC. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Kies jij deze leuke toevoegingen dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te stimuleren behoren tot de mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Everdingen.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Via interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (smartphone, Xbox, en natuurlijk je TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Ketnet Kids.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een aantal kabelaars is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij weer andere organisaties kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle internetproviders laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Zenderpakketten toevoegen
Veel leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Onder andere zenders zoals Eurosport 1 Sport. Verder kan je kijken naar regio omroepen zoals TV Valkenburg en je kunt kiezen voor Rai Uno. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog persoonlijker maken met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld HBO en het Star Gold tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Utrecht.

alles in 1 in Everdingen


Internet en tv vergelijken in Everdingen

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Everdingen. Dit gaat gemakkelijk door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en pak even alle kleine lettertjes erbij (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (tv programma’s opnemen, begin gemist, live pauzeren.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies het alles in 1 pakket die jou aanspreekt.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Gratis ontvanger
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Meerde add-ons
Simpele voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Met installatie garantie
1 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Snel en betrouwbaar
Unieke korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
HD-zenders kijken
Maandelijkse korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Optionele zenderpakketten
Eerste periode korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
HD-zenders kijken
Voordelig proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Stabiel netwerk
Veel voordeel


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Goede klantenservice
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Installatiemonteur mogelijk
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Gratis nummerbehoud
1 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Met installatie garantie
Maandelijkse korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Everdingen

Digitale televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. Met name in de omgeving Vianen wordt dit bevestigd. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is verrassend snel (100 tot 200 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Bovendien zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je om je heen nog wel eens hoort: een internet glasvezel abonnement is enorm duur. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket in met internet, TV + bellen beginnen qua prijs rond de gemiddeld €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Everdingen? En welke providers bieden het aan? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en filter op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Niets gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Elahuizen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Everdingen.