Alles in 1 Jellum Ontdek alle pakketten en bespaar tot wel €75


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Jellum vergelijken en afsluiten? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en het liefst in hoge kwaliteit. Een rappe betrouwbare aansluiting op internet is tegenwoordig een absolute must. We gebruiken internet voor 0 en steeds vaker voor online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost het abonnement mij?

Door onze postcodetool vergelijk je alle internetbedrijven. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer je postcode + huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), selecteer de gewenste internetsnelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (online tv kijken, begin gemist, live pauzeren) en schat het aantal belminuten. Jij treft hierna rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Jellum. Op die manier bespaar je al gauw €71 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of enkel voor internet? Of wil je alles weten over een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Middels onze zoekmachine vergelijk je handige info over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Jellum.

Alle leveranciers

Check de prijs van alle erkende providers

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot wel 100 MB plus handige interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €100 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allen genres van breedbandinternet. Interessant, maar welk type internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 pakket aanbieding Telfort.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor vrijwel alle Nederlanders te ontvangen. De belangrijkste meerwaarde is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daarom is dit een relatief voordelige aansluiting. Het nadeel is de lagere snelheden van maximaal 50MB. Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Praktisch: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 350 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv & streamen. Het grote minpunt van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Jellum heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? D.m.v. glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De download- en uploadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Noodzakelijk voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel internet nog niet toegankelijk voor veel mensen. Is glasvezel internet in Jellum aanwezig? Vul snel jouw gegevens in en check de diverse contracten.


Verbindingstype Gunstig Nadeel Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Lage snelheid Vanaf €38
2. Kabel Prima internetsnelheid Beperkt aanbod Vanaf €44
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Beperkt beschikbaar Vanaf €50

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Jellum?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Doe dat direct via internet. De grootste providers (Telfort, KPN, Online.nl, Tele2, Ziggo, Vodafone) werken met elkaar samen. Zodra jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Op die manier kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Maar wanneer kan dat? Het leeuwendeel van de alles-in-1 contracten zijn jaarlijks te vernieuwen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een goede alles-in-1 deal uitgezocht? Je zult geen hinder ondervinden door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meeste aanbieders werken samen met de overstapservice. Jouw toekomstige provider neemt het papierwerk voor z’n rekening. Bijvoorbeeld het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Daarnaast managen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Tele2, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Ziggo doen hieraan mee. Een goed abonnement gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Kun je niet gebruik maken van deze landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Fundamenteel: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft te maken met het quad play abonnement. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Jellum? Kies je voor alles in 1 producten dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €10,00 korting, dubbele data, en andere extraatjes als gratis zenderpakketten. Door toedoen van zulke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Erkende 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De verschillende providers verkondigen hoge internetsnelheden. Veelal 500 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Onderstaand spot je een handig overzicht. Per handeling bekijk je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Gebeurtenis Minimale snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We hebben het vaak over plusminus 3 types internetgebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke categorie raden wij een internetsnelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent alleen online voor mailen, social media, surfen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en maak je gebruik van o.a. Film1 of Videoland. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Ben je liefhebber van online gaming? Dit kan met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Iens.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Jellum. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke providers zijn er in en rondom Littenseradiel?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met behulp van onze website tref je direct de beschikbare aanbieders. Nadat de woonplaats is ingevuld, vallen veel aanbieders al af. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, modems? Geen belangstelling in bellen via de vaste lijn? Of wil jij een contract zonder TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor onderdelen die jij niet nodig hebt.

Welke add-ons kies ik?
Een hoop alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit extra diensten als extra zenderpakketten, online tv kijken, on demand films kijken of premium zenderpakketten met kanalen als AMC. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door van extra’s gebruik te maken gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te verhogen kunnen voor jou handig zijn. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Jellum.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Ook zo dol op televisie kijken? Op dit moment vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor gebruikt van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, laptop, en de traditionele TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verschillende modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Veronica / Disney XD.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige providers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij steeds meer alles-in-1 providers kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Het gros van de kabelaars laten jou (gratis) televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Andere zenderpakketten
Internet providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Voorbeelden zijn zenders als 24 Kitchen Entertainment. Daarnaast heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV Sternet. Echter ook wereldwijd: Sat.1. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog completer maken met betaalde zenderpakketten. Denk aan PTV Prime en het Private Spice kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Jellum


Internet en tv vergelijken in Jellum

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Jellum. Dit wordt makkelijk gemaakt door het stappenplan van ons te volgen.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (vergeet de speedtest niet!)
2. Klik op vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (on demand films kijken, tv programma’s opnemen, live pauzeren.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Ook kun je een monteur aanvragen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Uitzending gemist
Introductiekorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Meerde add-ons
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Gemakkelijk uitbreiden
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Met installatie garantie
Scherpe korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Interactieve televisie
Introductie-aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Goedkoop vast bellen
Cashback kortingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Gratis modem
Introductiekorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Gratis modem
Aantrekkelijk korting


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Top verbinding
Direct profiteren

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Snel en betrouwbaar
Voordelige tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Goede klantenservice
Goede welkomstkorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Gratis nummerbehoud
Maandelijkse korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Jellum

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. Met name in de omgeving Littenseradiel zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is vliegensvlug (200 tot 450 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Verder zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je vaak hoort: Internetten via de glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice beginnen qua prijs rond de €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Jellum? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul eerst jouw postcode in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Hoorn.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Jellum.