Alles in 1 Kampen Bekijk alle pakketten en bespaar tot wel €78


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Kampen vergelijken en afsluiten? Televisie kijken en surfen op het internet: we willen dat het snel gaat, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een supersnelle degelijke aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. We internetten voor thuiswerken, downloaden van bestanden, internetbankieren, rondsurfen of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost dat per maand?

Met behulp van onze tool bekijk je alle providers. En overstappen is kinderspel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), selecteer de gewenste internetsnelheid, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (begin gemist, tv programma’s opnemen, vooruitkijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij ziet daaropvolgend ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Kampen. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €66 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of exclusief en alleen voor internet? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Dankzij de vergelijker vergelijk jij praktische details en tips over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Kampen.

Alle internet-aanbieders

Vergelijk de pakketten van de meest populaire providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden van maar liefst 100 MB plus veel uitbreidingspakketten.

Check de laagste prijs

Bezoek de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €50 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn stuk voor stuk voorbeelden van breedbandinternet. Maar welke verbinding past bij mijn wensen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet en tv pakket KPN.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze verbinding is voor een groot deel van de consumenten voorhanden. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Als gevolg daarvan zijn goedkope abonnementen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de relatief trage verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Let op: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Via de kabel-internetverbinding heb je een prima snelheid, vaak wel 200 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Kampen biedt echter 1 – 3 kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Met internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 Mbps. De snelheid van downloaden en uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Vereist voor zware gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Kampen aanwezig? Vul de gegevens van jouw woning in en check de diverse contracten.


Type aansluiting Gunstig Ongunstig Tarief
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €35
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €47
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €55

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Kampen?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is online mogelijk. De grootste providers (Telfort, Ziggo, Tele2, XS4ALL, Vodafone, Online.nl) hebben hierover afspraken gemaakt. Wanneer jij overstapt wordt alles voor jou geregeld. Zodoende zit je nooit zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 contracten duren 12 maanden. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een andere partij. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gevonden? Overstappen gaat razendsnel dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de aanbieders zijn aangesloten bij een overstapservice. De toekomstige aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Bijvoorbeeld het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Verder letten zij er op dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, XS4ALL, Online.nl, KPN, Ziggo, Vodafone kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket gelijk online rondmaken.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Maak je geen gebruik van deze overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Let op: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies eventueel voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We noemen dit ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft het label quad play gekregen. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Kampen? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan profiteer je van een extra voordeel. Elke maand opnieuw korting op je abonnement, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis Film1. Door aantrekkelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Gevierde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De 3-in-1 pakketten verkondigen enorme internetsnelheden. Doorgaans 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Beneden lees je veel voorkomende handelingen. Per handeling spot jij de vereiste snelheid.


Waar ben je mee bezig? Minimale snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We hebben het vaak over min of meer drie “klassen” internetgebruikers. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Per doelgroep bevelen we een andere snelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor E-bankieren, websites bezoeken, Social. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en stream je films via Youtube of Pathé Thuis. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Online gamen / multiplayers. Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Jirnsum.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Kampen. Welk pakket past bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om die reden vind je hieronder wat meer info.

Welke bedrijven werken in omgeving Kampen?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met onze vergelijker check je gemakkelijk & snel de providers. Nadat je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals modems, routers, data-kabels? Heb jij niets aan de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo ben je geen geld kwijt aan mogelijkheden die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Bekende voorbeelden zijn extra’s als online tv kijken, vooruitkijken, extra zenderpakketten of pakketten met extra veel zenders met aanvullende themakanalen als Adult Channel. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door te kiezen voor add-ons stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verbeterbehoren tot de mogelijkheden. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Kampen.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ook zo dol op televisie kijken? In de actuele situatie is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. D.m.v. interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (telefoon, laptop, of “ouderwets” op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via meerdere modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als TLC Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een aantal kabelaars kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Echter, bij andere internetproviders kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle aanbieders laten jou gemakkelijk tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een decoder met harde schijf) of d.m.v de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Zenderpakketten toevoegen
Veel leveranciers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk aan kanalen als VH1 Muziek. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Stads TV Utrecht en je kunt kiezen voor TV Oranje. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement uitbouwen met extra zenderpakketten. Check o.a. HBO of het Euro D kanaal. Bij je eigen internet-provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Overijssel.

alles in 1 in Kampen


Internet en tv vergelijken in Kampen

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Kampen. Dit kan haast niet fout gaan middels de adviezen die hieronder staan.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, uitzending gemist, begin gemist.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies het alles in 1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van een nieuw pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Met installatie garantie
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Alle tv-zenders
Voordelig proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Installatiemonteur mogelijk
Direct profiteren

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Installatiegarantie
Korting bij 2 jaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Installatiegarantie
Scherpe korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Alle bekende kanelen
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Videotheek thuis
Maximaal voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Zorgeloos online
Duidelijke voorwaarden


Youfone

Met 26 HD zenders
Ruime keuze
Unieke aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Gratis modem
Lage tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Betrouwbaar netwerk
Goedkope tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Diverse pakketten
Goedkope tarieven


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Kampen

Interactieve televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. En ook in de regio Kampen zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 100 Mbps), en zeer betrouwbaar. Daarnaast heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisieis al mogelijk vanaf €45 – €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Kampen? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen zoekresultaten? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Hunsel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Kampen.