Alles in 1 Kantens Vergelijk direct alle pakketten en bespaar tot wel €86


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Kantens vergelijken en online overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het mag niet langzaam zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een razendsnelle solide verbinding met internet is tegenwoordig een absolute must. We gebruiken internet voor downloaden van bestanden, social media, rondsurfen, internetbankieren en nog veel meer. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met behulp van ons zoekscript bekijk je alle internetbedrijven. En overstappen is kinderspel. Vul jouw locatie in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), kies een snelheid die bij jou past, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (vooruitkijken, live pauzeren, extra zenderpakketten) en selecteer het aantal belminuten. Jij doorzoekt hierna meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Kantens. Zo bespaar je tot wel €58 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar exclusief voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of zoek je naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Dankzij de vergelijker tref jij uitvoerige details en tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Kantens.

Alle kabelaars

Achterhaal de prijzen van meer dan 10 providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid oplopend tot 200 mb/s plus handige interactieve TV

Korting op je internetpakket

Controleer direct alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €86 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allemaal vormen van breedbandinternet. Echter, welk type verbinding past bij mij? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 alles apart Ziggo.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnHet is nog steeds populair, en is voor een groot deel van de gezinnen beschikbaar. Een actueel pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Als gevolg daarvan zijn goedkope abonnementen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de lage snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan is het vaak nog wat trager. Noemenswaardig: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 300 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Kantens biedt maar diverse kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet? D.m.v. internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en downloadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Onmisbaar voor de zwaargewichten. Helaas is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Kantens voorhanden? Start met vergelijken en bekijk direct alle mogelijkheden.


Internetverbinding Voordelen Negatief Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €37
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €47
3. Glasvezel Meest snelle internet Geen landelijke dekking Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Kantens?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grotere partijen (Tele2, Telfort, KPN, Online.nl, Vodafone, Ziggo) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Als jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Derhalve kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Maar wanneer kan dat? Het grootste deel van de alles-in-1 contracten hebben een looptijd van 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? Je zult geen hinder ondervinden via de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de partijen werken met een overstapservice. De toekomstige aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. Voorbeelden zijn het afzeggen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Daarna regelen zij dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Ziggo, XS4ALL, Tele2, Vodafone, Online.nl geven jou deze opties. Een scherp contract gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket gelijk online rondmaken.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met de overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Belangrijk: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is het quad play pakket. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Kantens? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Denk aan leuke extra’s als kortingen, dubbele data, en andere voordeeltjes zoals gratis Film1. Met dank aan zulke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internet-aanbieders adverteren met supersnelle internetpakketten. Normaal wel 475 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? In de tabel tref je een praktisch overzicht. Per online activiteit doorzoek je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Activiteit Vereiste snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Wij onderscheiden door de bank genomen drie “klassen” internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elk type gebruiker raden wij een internetsnelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor E-bankieren, e-mailen, websites bezoeken. Niet meer dan 1 device online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en stream je films via Videoland of Pathé Thuis. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Dit kan met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Jistrum.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Kantens. Maar welk pakket past nu bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je op weg te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke partijen leveren in en rondom Eemsmond?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via allesin1prijzen.nl vind je gemakkelijk & snel de providers. Zodra jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt het overzicht aangepast. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt producten nodig als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Geen interesse in bellen met de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan services die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit modules als uitzending gemist, on demand films kijken, vooruitkijken of uitgebreide kanalen pakketten met kanalen als SLAM! TV. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verbeterkunnen voor jou handig zijn. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Kantens.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Deze dagen is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door gebruikt van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan op verschillende apparaten (tablet, desktop, en uiteraard de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij velerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Hits Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een deel van de alles-in-1 providers kan dit tot 2 dagen. Maar bij steeds meer organisaties kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer kabelaars laten jou gemakkelijk tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (een decoder met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Andere zenderpakketten
Alle providers werken met ongeveer 30 basiszenders. Onder andere zenders zoals MTV Entertainment. Verder kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals TV Gelderland en internationale zenders als RTL Lounge. Je kunt je digitale-tv ervaring personaliseren met betaalde zenderpakketten. Denk aan FOX of het Haber Türk TV televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun je bekijken waar jij recht op hebt in Groningen.

alles in 1 in Kantens


Internet en tv vergelijken in Kantens

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Kantens. Het is verrassend eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en noteer de samenstelling van het pakket (doe altijd een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, begin gemist, online tv kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Tot 7 dagen terugkijken
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Gemakkelijk overstappen
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Alle tv-zenders
Voordelig proberen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Interactieve televisie
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Snel en betrouwbaar
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
De alles in 1 oplossing
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Alle tv-zenders
Lage tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Alle bekende kanelen
Tijdelijke aanbieding


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Top serviceteam
Korting bij 2 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Gratis modem
Voordelig proberen

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Topkwaliteit TV
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Glasvezel internet
Goedkope prijzen


Beste alles-in-1 met glasvezel in Kantens

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Eemsmond wordt dit bevestigd. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is snel (50 tot 100 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Tevens heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een veelgehoorde opmerking: zo’n glasvezel internetverbinding is alleen voor mensen met geld. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al verkrijgbaar vanaf €45 – €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Kantens? Welke leveranciers doen dit? Vul nu jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Idaerd.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Kantens.