Alles in 1 Kerkrade Bekijk alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €75


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Kerkrade vergelijken en afsluiten? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel en we willen de beste kwaliteit. Een vlugge solide internetverbinding is tegenwoordig een absolute must. We gebruiken internet voor thuiswerken, social media, onze studie, internetbankieren en nog veel meer. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheden bieden zij aan? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Middels de vergelijker vergelijk je alle providers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (vooruitkijken, live pauzeren, begin gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij treft daaropvolgend meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Kerkrade. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €68 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of zoek je naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Via onze tool spot je praktische info en adviezen over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Kerkrade.

Alle kabelaars

Achterhaal de prijzen van alle providers en kabelaars

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot maar liefst 500MB plus veel uitbreidingspakketten.

Bespaar vele euro's per jaar

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €70 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste types breedbandinternet. De vraag is: welke internetverbinding past bij mij? Check nu alles over Alles in 1 alles apart Solcon.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is eigenlijk voor alle Nederlanders toegankelijk. Een actueel pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Als gevolg daarvan is dit een relatief voordelige aansluiting. De negatieve kant daarvan is de lage snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Handig om te weten: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met een aansluiting op de kabel surf je razendsnel online met wel 350 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv & streamen. De negatieve kant van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Kerkrade biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Door middel van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s. De snelheid van downloaden en uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Broodnodig voor de heavy users. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen bij veel woning. Is glasvezel internet in Kerkrade verkrijgbaar? Vul de tool in en ga op zoek naar een aanbieder.


Verbindingstype Pluspunt Nadelig Prijs
1. ADSL Overal te ontvangen Traag Vanaf €39
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Meest snelle internet Lastig aansluitbaar Vanaf €50

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Kerkrade?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is erg gemakkelijk. De grote jongens (KPN, Online.nl, Tele2, Vodafone, Telfort, Ziggo) werken met elkaar samen. Bij een overstap wordt alles voor jou geregeld. Derhalve blijf jij gegarandeerd online. Per wanneer kan ik over? Het leeuwendeel van de alles-in-1 producten duren 12 maanden. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe provider. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gezien? Dit is ongecompliceerd door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de bedrijven verschaffen een overstapservice. Jouw toekomstige provider zorgt voor het administratieve gedeelte. Onder andere het afzeggen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Zelfs regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, Vodafone, Ziggo, XS4ALL, Telfort, Tele2 geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij deze aanbieding vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Fundamenteel: sluit eerst het nieuwe contract af. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft te maken met het quad play abonnement. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Kerkrade? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. De belangrijkste voordelen zijn €10,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en additionele bonussen als gratis Spotify. Door gebruik te maken van combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Gevierde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De grote providers adverteren met hoge internetsnelheden. Doorgaans 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel bekijk jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per online activiteit vind je de geschatte snelheid.


Gebeurtenis Welke snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien om en nabij 3 types internetgebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor elk type gebruiker vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je gebruikt het internet alleen voor internetbankieren, surfen, social media. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je online video’s op Netflix of Film1. Online met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Grote bestanden binnen no-time binnen. Of je favoriete game spelen? Dit is een optie voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Kamerik.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Kerkrade. Welk pakket past bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierbij wat tips.

Welke aanbieders zijn actief in de streek Kerkrade?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via ons zoekscript vind je gemakkelijk & snel de providers. Als jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als wifi-versterkers, modems, data-kabels? Heb jij niets aan vast bellen? Of wil jij een contract zonder TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo ben je geen geld kwijt aan diensten die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Vaak gaat het om modules als begin gemist, live pauzeren, online tv kijken of uitgebreide kanalen pakketten met betaalkanalen als Stingray DJAZZ. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router aan te jagen kunnen voor jou handig zijn. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Kerkrade.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ook zo dol op televisie kijken? In de actuele situatie kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Dankzij interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (tablet, consoles, en niet te vergeten de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verscheidene modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Brand New Muziek.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige leveranciers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Echter, bij andere aanbieders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer internetproviders verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €4,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Andere zenderpakketten
De meeste aanbieders hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk hierbij aan Canvas. Eveneens kan je kijken naar regio omroepen zoals RTV LOVE. Maar ook internationalen zoals JimJam. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog completer maken met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld PTV Prime en het TGRT EU televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Limburg.

alles in 1 in Kerkrade


Internet en tv vergelijken in Kerkrade

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Kerkrade. Dit gaat gemakkelijk wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en zoek naar de voorwaarden (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (live pauzeren, tv programma’s opnemen, uitzending gemist.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de provider die jou aanspreekt.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Programma gemist
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Vlugge activatie
Scherpe aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Alle bekende tv-zenders
2 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Diverse pakketten
Eerste periode korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Gemakkelijk overstappen
Korting bij 2 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Gemakkelijk overstappen
Maximaal voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Snelle levertijd
Scherpe prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
HD-zenders kijken
Leuke welkomstcadeaus


Youfone

Met YoufoneTV app
Heldere voorwaarden
Hoge aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Supersnel via Glas
Goedkope tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
De alles in 1 oplossing
Direct profiteren

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Interactieve televisie
Scherpe welkomstcadeaus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Kerkrade

Interactieve televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. Met name in de omgeving Kerkrade wordt dit bevestigd. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Verder staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is enorm duur. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen kun je al laten aansluiten vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Kerkrade? Welke aanbieders zijn er? Vul eerst jouw postcode in, en selecteer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Niets gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Ingelum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Kerkrade.