Alles in 1 Kinnum Vergelijk alle aanbieders en ontvang voordeel tot wel €59


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Kinnum vergelijken en online bestellen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: we willen dat het snel gaat, en het liefst in hoge kwaliteit. Een rappe degelijke verbinding met internet is hiervoor cruciaal. We internetten voor rondsurfen, uploaden van bestanden, televisie kijken, social media maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat is het maandtarief?

Op basis van onze postcodetool tref je alle leveranciers. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer je postcode + huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (uitzending gemist, on demand films kijken, live pauzeren) en selecteer het aantal belminuten. Je treft nadien direct de goedkoopste alles in 1 provider in Kinnum. Start met vergelijken en bespaar zo €59 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket exclusief voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Op basis van onze zoekmachine doorzoek je handige informatie + tips over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Kinnum.

Alle providers

Ontdek de pakketten van alle providers en kabelaars

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot maar liefst 500MB en extra zenderpakketten.

Check de laagste prijs

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €52 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allen categorieën breedbandinternet. Alleen, welke internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 van XS4ALL.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is voor heel veel huizen verkrijgbaar. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Vandaar betaal je nooit teveel voor ADSL. De keerzijde hiervan is o.a de relatief trage verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Woon je in afgelegen gebied? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Noemenswaardig: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabel internet ontvang je internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten profiteer je van internetsnelheden tot 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door streamen. Het grote minpunt van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Kinnum heeft maar 1 of 2 kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Met behulp van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. De download- en uploadsnelheid is vaak gelijk. Noodzakelijk voor zware gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Kinnum voorhanden? Voer je gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type aansluiting Pluspunt Ongunstig Tarieven
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €37
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Vaak maar één kabelaar Vanaf €44
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €52

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Kinnum?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De meest bekende aanbieders (Telfort, Online.nl, Ziggo, KPN, XS4ALL, Tele2) werken in een centraal systeem. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Derhalve hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Per wanneer kan ik over? Het grootste deel van de alles-in-1 contracten zijn geldig voor 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt dan overstappen naar een andere partij. Een nieuw 3-in-1 pakket gespot? Dit gaat moeiteloos met deze overstapservice.

De overstapservice
De meeste providers zijn aangesloten bij de overstapservice. De nieuwe aanbieder zorgt voor de afhandeling. Onder andere het afzeggen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Eveneens zien zij erop toe dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, KPN, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Telfort bieden dit aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract direct online bestellen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Geen toegang tot deze NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Tip: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas daarna beëindig je het contract. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft het label quad play gekregen. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Kinnum? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Je moet dan denken aan extraatjes als kortingen, gratis mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis add-ons voor je interactieve TV. Door gebruik te maken van combideals als deze ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met enorme internetsnelheden. Vaak wel 100den Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Onderstaand spot je een lijst met voorbeelden. Per werkzaamheid doorzoek jij de minimale snelheid.


Waar ben je mee bezig? Welke snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden circa 3 types internetgebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elk van dezeraden wij een internetsnelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent alleen online voor surfen, internetbankieren, social media. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en gebruik je diensten als Film1 of Youtube. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Game via internet zonder storing? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Kats.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Kinnum. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om die reden voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke leveranciers zijn er in omgeving Terschelling?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via de vergelijk module vind je snel welke leveranciers er zijn. Op het moment dat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt alle extra’s nodig als data-kabels, routers, modems? Geen behoefte aan een vaste telefoonlijn? Of TV uit het abonnement halen? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor aspecten die totaal niet relevant zijn.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. In de regel zijn dit modules als uitzending gemist, vooruitkijken, online tv kijken of premium zenderpakketten met kanalen als Stingray Brava. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door te kiezen voor add-ons kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te stimuleren zijn voor sommige huizen onmisbaar. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Kinnum.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Op dit moment zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door gebruikt van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (iPad , Xbox, en niet te vergeten de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van allerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als RTL 8.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook even pauzeren is een optie. Bij verscheidene tv-aanbieders kan dit tot 2 dagen. Maar bij andere internetproviders kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Veel organisaties bieden de mogelijkheid tot TV programma’s opnemen. Vaak via PVR (personal video recorder) of d.m.v de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €6,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Je kunt niet eindeloos opnemen. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Zenderpakketten toevoegen
Internet bedrijven werken met ongeveer 30 basiszenders. Denk aan kanalen als Nat Geo Wild Documentaire. Eveneens kan je kijken naar regio omroepen zoals Omroep Zeeland TV en internationale kanalen zoals TVE. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog persoonlijker maken met extra zenderpakketten. Denk aan Ziggo Sport of het Meiden van Holland televisie-kanaal. Op de providers website vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Kinnum


Internet en tv vergelijken in Kinnum

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Kinnum. Dat is eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en check wat er in het pakket zit (vergeet de speedtest niet!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, on demand films kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De actuele wachttijd tot alles live is, ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Ruim aanbod zenders
Eerste periode korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Installatiemonteur mogelijk
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Moeiteloos overstappen
Veel voordeel

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Live pauzeren
Maximaal voordeel

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Met installatie garantie
Eerste periode korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Met handige App
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Top serviceteam
Maximaal voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Actief in enkele weken
Veel voordeel


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Digitaal tv-kijken
Aantrekkelijk korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Goedkoop vast bellen
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Goedkoop vast bellen
Sportgoedkoop

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Heldere voorwaarden
Periodieke aanbiedingen


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Kinnum

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. Ook in de buurt van Terschelling is dit ook zeker het geval. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is vliegensvlug (100 tot 400 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Ook zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je vaak hoort: Internetten via de glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV kun je al laten aansluiten vanaf €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Kinnum? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul eerst jouw postcode in, en activeer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Jelsum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Kinnum.