Alles in 1 Lollum Vergelijk direct alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €92


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Lollum vergelijken? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een rappe solide internetverbinding is tegenwoordig een absolute must. Internet gebruiken we voor onze studie, social media, downloaden van bestanden, internetbankieren of online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Op basis van deze website vergelijk je alle internetdiensten. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Vul jouw locatie in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (online tv kijken, uitzending gemist, tv programma’s opnemen) en schat het aantal belminuten. Jij vindt daarna overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Lollum. Dit levert een forse besparing op, tot wel €69 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor het kijken van televisie of exclusief en alleen voor internet? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Door de vergelijker vergelijk je praktische info en adviezen over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Lollum.

Alle leveranciers

Vind de proposities van alle providers en kabelaars

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot wel 200 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bestel het goedkoopste pakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €75 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn stuk voor stuk vormen van breedbandinternet. Leuk, maar welke internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 abonnement Telfort.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze verbinding is voor heel veel huishoudens verkrijgbaar. Een grote pré van ADSL is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Vandaar betaal je nooit teveel voor ADSL. Het nadeel is een wat minder snelle verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Woon je op het platteland? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via kabel internet ontvang je internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel bereik je maximale snelheden van +/- 300 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv & streamen. Nadeel hiervan is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Lollum biedt maar diverse kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door gebruik van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en snelheden voor uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Vereist voor de intensieve gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk voor veel mensen. Is glasvezel internet in Lollum leverbaar? Vul de tool in en ga op zoek naar een aanbieder.


Verbindingstype Voordelig Nadelig Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Lage snelheid Vanaf €39
2. Kabel Prima internetsnelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €48
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €50

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Lollum?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grotere partijen (Telfort, Vodafone, KPN, Ziggo, XS4ALL, Online.nl) hebben hierover afspraken gemaakt. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Derhalve hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 deals zijn jaarlijks te vernieuwen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Heb je een mooie pakketdeal gekozen? Het overstappen gaat probleemloos door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de providers bieden een overstapservice. De nieuwe aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het opzeggen van je oude tv- internet en bellen abonnement. Daarna letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, Telfort, KPN, Vodafone, Online.nl, XS4ALL geven jou deze opties. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij deze aanbieding vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Maak je geen gebruik van de landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Noemenswaardig: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies ook voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Wat we meer en meer zien, is de keuze voor quad play. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Lollum? Kies je voor alles in 1 producten dan ontvang je korting. Elke maand opnieuw korting op het maandbedrag, extra MB’s en andere extraatjes als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met behulp van dergelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Populaire 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De bekende alles-in-1 aanbieders lopen te koop met razendsnel internet. Soms tot wel 400 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Onderstaand bekijk je een handig overzicht. Per online activiteit vind jij de voorgeschreven snelheid.


Wat doe je? Welke snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We zien plusminus 3 gebruikerstypes in internetgebruik: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk type gebruiker bevelen we een andere snelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent alleen online voor internetbankieren, mailen, surfen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je online video’s op NLziet of Film1. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Je download regelmatig grotere bestanden. Houd je van online gamen? Geen beperkingen: gewoon verschillende personen tegelijk. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Lijnden.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Lollum. Hoe maak ik een goede keuze? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Daarom vind je hieronder wat meer info.

Welke partijen leveren in en rondom Súdwest-Fryslân?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met onze vergelijker vind je in een oogopslag alle spelers. Zo snel de woonplaats is ingevuld, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Zijn extra producten benodig zoals modems, data-kabels, wifi-versterkers? Geen behoefte aan vaste telefonie? Liever zonder televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo geef jij geen geld uit aan services die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel alles-in-1 pakketten bieden optionele extra diensten. Hierbij kun je denken aan extraatjes zoals extra zenderpakketten, begin gemist, tv programma’s opnemen of uitgebreide kanalen pakketten bijv. met zenders als Horse & Country TV. Wil je hier echt gebruik van maken? Door deze dingen af te nemen kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen zijn opties. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Lollum.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? In de actuele situatie is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Via interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiel, Xbox, en niet te vergeten de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met velerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van commerciële zenders als TV Oranje Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij enkele providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Echter, bij andere internetproviders kan dit weer tot 2 weken.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer organisaties laten je televisieprogramma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (personal video recorder) of d.m.v de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Andere zenderpakketten
De TV-providers bieden rond de 25 standaard zenders. Denk hierbij aan VH1 Muziek. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als WOS TV. Of wat dacht je van: RTL Crime. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog leuker maken met add-on zenderpakketten. Denk aan Ziggo Sport of het MAX televisie-kanaal. Op de providers website kun je bekijken waar jij recht op hebt in Friesland.

alles in 1 in Lollum


Internet en tv vergelijken in Lollum

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Lollum. Dit gaat gemakkelijk wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en noteer de samenstelling van het pakket (vergeet de speedtest niet!)
2. Start met vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, begin gemist.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De actuele wachttijd tot alles live is, is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Stabiele verbinding
Goedkope prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Gratis ontvanger
Eerste maanden korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Diverse pakketten
Nieuwe klanten korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Goedkoop vast bellen
Introductiekorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Videotheek thuis
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Optionele zenderpakketten
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Goedkoop vast bellen
Simpele voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Pakket zelf samenstellen
Introductiekorting


Youfone

Met YoufoneTV app
Binnen 6 weken actief
Tijdelijke korting

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Supersnel via Glas
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Gemakkelijk uitbreiden
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Snel en betrouwbaar
Voordelige tarieven


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Lollum

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is de standaard geworden. En ook in de regio Súdwest-Fryslân hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (50 tot 100 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Evenzeer zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je vaak hoort: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen beginnen qua prijs rond de €40 – €50 in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Lollum? Welke aanbieders zijn er? Vul je locatie in, en kies voor “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen zoekresultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Lemiers.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Lollum.