Alles in 1 Nijetrijne Bekijk alle providers en ontvang voordeel tot wel €58


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Nijetrijne vergelijken en online overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet razendsnel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een innovatieve degelijke internetverbinding is bijna een eerste levensbehoefte. Dit gebruiken we massaal voor televisie kijken, onze studie, internetbankieren, social media maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke providers zijn er allemaal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Via allesin1prijzen.nl vergelijk je alle internetdiensten. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer je postcode + huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), neem een snelle of tragere verbinding, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (on demand films kijken, begin gemist, vooruitkijken) en schat het aantal belminuten. Je vindt hierna zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Nijetrijne. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €95 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of juist alleen om te internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Met deze website spot je praktische info over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Nijetrijne.

Alle internet-aanbieders

Vind de prijzen van meer dan 10 providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden van wel 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Check de laagste prijs

Controleer direct alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €99 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een vormen van breedbandinternet. Alleen, welke internetverbinding is handig in mijn situatie? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Voordelig alles in 1 KPN.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor een groot deel van de woningen voorhanden. Een belangrijk voordeel is de keuzevrijheid. Om die reden zijn goedkope abonnementen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is de mindere snelheid (de top ligt op 50mb). Geen wijkcentrale in de buurt? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabel internet ontvang je internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 300 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie kijken. Het nadeel is dat het aanbod beperkt is. Nijetrijne biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Door middel van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mbps. De download- en snelheden voor uploaden is vaak gelijk. Vereist voor de heavy users. Helaas is internet via de glasvezel nog niet voorhanden voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Nijetrijne verkrijgbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort verbinding Voordelig Nadeel Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €35
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €44
3. Glasvezel Hoogste snelheden Matig leverbaar Vanaf €55

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Nijetrijne?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Doe dat direct via internet. De meest bekende aanbieders (Tele2, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, Vodafone, Telfort) hebben een samenwerking. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Daardoor zit je nooit zonder internet. Kan ik al overstappen? De meeste alles-in-1 deals kan jij eens per jaar aanpassen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de aanbieders zijn aangesloten bij een overstapservice. De nieuwe partij regelt het papierwerk. In het bijzonder het afhandelen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Daarna regelen zij dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Vodafone, KPN, Online.nl, Tele2, XS4ALL werken hier samen aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket nu online sluiten.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Maak je geen gebruik van deze landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Van belang: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud als je dat wenst.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemt men in de volksmond quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Nijetrijne? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Elke maand opnieuw korting op je pakket, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis premium zenderpakketten. Met behulp van dergelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Erkende 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internet-aanbieders adverteren met vaak het snelste internet. Normaliter 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hierna vind je een handig overzicht. Per handeling tref jij de internetsnelheid die benodigd is.


Wat ben je aan het doen? Benodigde snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We herkennen naar schatting drie verschillende soorten gebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk van dezevind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan mailen, internetbankieren, surfen. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo af en toe download je bestanden, en gebruik je diensten als Videoland of Youtube. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Nieuwlande.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Nijetrijne. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om die reden vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke partijen leveren in omgeving Weststellingwerf?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met behulp van onze website bekijk je in een oogopslag alle spelers. Nadat je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als data-kabels, wifi-versterkers, modems? Geen belangstelling in bellen via de vaste lijn? Of niet betalen voor TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor aspecten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Denk aan aanvullende opties zoals begin gemist, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen of diverse entertainment-pakketten met betaalkanalen als Ons. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen behoren tot de mogelijkheden. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Nijetrijne.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Hedendaags is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door gebruikt van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiel, computer, of “ouderwets” op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via diverse modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van overige zenders zoals SBS9.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij enkele aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij steeds meer partijen kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle internetproviders laten jou gemakkelijk televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) of d.m.v de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Extra zenderpakketten
De TV-leveranciers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als Nat Geo Wild Documentaire. Daarbij kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als TV 6 en internationale zenders als Boomerang. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement personaliseren met add-on zenderpakketten. Bijvoorbeeld PTV Prime en het Planet Turk televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in Nijetrijne


Internet en tv vergelijken in Nijetrijne

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Nijetrijne. Dit wordt makkelijk gemaakt aan de hand van de volgende stappen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en pak even alle kleine lettertjes erbij (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (extra zenderpakketten, online tv kijken, uitzending gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies het alles in 1 pakket die jou aanspreekt.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Begin gemist
2 jaar aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Programma gemist
Scherpe aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Pakket zelf samenstellen
Lage tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Snelle levertijd
Introductiekorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Alle tv-zenders
Nieuwe klanten korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Begin gemist
Scherpe aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Vlugge activatie
Unieke aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Installatiemonteur mogelijk
Periodieke aanbiedingen


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Alle bekende kanelen
Goede welkomstkorting

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Actief in enkele weken
Korting bij 1 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Digitaal tv-kijken
Goedkope prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Pakket zelf samenstellen
Korting bij 1 jaar


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Nijetrijne

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is erg populair. In de buurt Weststellingwerf is dit ook zeker het geval. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is snel (100 tot 200 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Ook is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat mensen vaak zeggen: Televisie en internet via glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket in met internet, TV + bellen is al mogelijk vanaf €40 – €50 in de maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Nijetrijne? En bij welke partij moet ik dan zijn? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen aanbieders gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Nieuw-Buinen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Nijetrijne.