Alles in 1 Nijhuizum Vergelijk alle aanbieders en bespaar tot wel €58


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Nijhuizum vergelijken en direct de overstap maken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet razendsnel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een vlugge betrouwbare verbinding tot het internet is tegenwoordig een absolute must. Internet gebruiken we voor films streamen, internetbankieren, rondsurfen, downloaden van bestanden en nog veel meer. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost dat per maand?

Dankzij de vergelijker check je alle aanbieders. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Het uitgangspunt is je adres, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, geef je voorkeur door qua snelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, on demand films kijken, extra zenderpakketten) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij ziet aansluitend rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Nijhuizum. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €61 op jaarbasis. Zoek je een nieuwe provider enkel voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of wil je een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Via de vergelijker bekijk je nuttige info over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Nijhuizum.

Alle kabelaars

Bekijk de deals van alle bekende providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot wel 100 MB plus veel uitbreidingspakketten.

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €94 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste voorbeelden van breedbandinternet. Interessant, maar welk type breedbandinternet is handig in mijn situatie? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet, televisie en bellen Vodafone.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is eigenlijk voor alle gezinnen te ontvangen. Het grootste voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Vandaar is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De keerzijde hiervan is o.a de relatief trage verbinding (de top ligt op 50mb). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Praktisch: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met een aansluiting op de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 400 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. televisie gebruik. Nadeel hiervan is dat er minder keuzevrijheid is. Nijhuizum werken helaas 1 of 2 kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? D.m.v. glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mb/s. De download- en snelheden voor uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Een must voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet voorhanden voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Nijhuizum leverbaar? Vul de tool in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Verbindingstype Voordelig Negatief Tarief
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traagste verbinding Vanaf €41
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €47
3. Glasvezel Hoogste snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €53

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Nijhuizum?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grote jongens (Telfort, Vodafone, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, Tele2) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Als jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Mede daarom zit je geen dag zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Vrijwel alle alles-in-1 afspraken zijn jaarlijks te vernieuwen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? Je zult geen hinder ondervinden door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de providers zijn aangesloten bij een overstapservice. Jouw aanslaande leverancier zal namelijk alles netje verzorgen. Onder andere het beëindigen van je bestaande bellen- internet en tv abonnement. Eveneens managen zij dat het contract tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. Tele2, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, KPN bieden dit aan. Een scherp contract gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding direct online bestellen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Tip: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies eventueel voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Nijhuizum? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan dien je hiervoor beloond te worden. Je moet dan denken aan extraatjes als €10,00 korting, dubbele MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis “opnemen-pakket”. Door toedoen van deze combideals haal je het maximale uit je pakket. Vaak bestelde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Extra zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De 3-in-1 pakketten beloven supersnelle internetpakketten. Doorgaans 400 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? In de tabel bekijk je een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit tref jij de geschatte snelheid.


Wat doe je? Benodigde snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We hebben het vaak over globaal gezien 3 types internetgebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Per doelgroep adviseren wij een minimum snelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Het internet open jij alleen voor internetbankieren, social media, mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je online video’s op Youtube of NLziet. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Game via internet zonder storing? Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Nieuwolda.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Nijhuizum. Hoe weet ik wat bij mij past? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke bedrijven werken in de streek Súdwest-Fryslân?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met onze vergelijker bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Wanneer je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de lijst geoptimaliseerd. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Geen behoefte aan vaste telefonie? Of heb je geen televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo ben je geen geld kwijt aan onderdelen die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Bekende voorbeelden zijn extra diensten als extra zenderpakketten, online tv kijken, begin gemist of dure zenderpakketten met betaalkanalen als BBC Entertainment. Wil je hier echt gebruik van maken? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te stimuleren zijn voor de toekomst interessant. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Nijhuizum.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Tegenwoordig vind je in elk drie in één pakket digitale TVVia interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiele telefoon, PC, of “ouderwets” op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met allerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van overige zenders zoals Nickelodeon Kids.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een deel van de kabelaars kan dit slechts een paar dagen. Maar bij andere tv-aanbieders kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle kabelaars bieden de optie tot programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €6,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Voorbeelden zijn zenders als XITE Muziek. Daarnaast kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als TV Valkenburg en internationale zenders als MTV Rocks. Je kunt je digitale-tv ervaring verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten. Check o.a. FOX en het Euro D tv-kanaal. Op de site van de aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in Nijhuizum


Internet en tv vergelijken in Nijhuizum

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Nijhuizum. Dit gaat gemakkelijk aan de hand van de volgende stappen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en noteer de samenstelling van het pakket (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je postcode + huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (vooruitkijken, live pauzeren, uitzending gemist.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Snelle levertijd
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Topkwaliteit TV
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Alle bekende tv-zenders
Goede welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Uitzending gemist
Welkomstkorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Videotheek thuis
Goede welkomstkorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Gemakkelijk overstappen
Voordelig proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Met gratis router
Goedkope prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Zorgeloos online
Scherpe welkomstbonus


Youfone

Met YoufoneTV app
Supersnel via Glas
Korting bij 1 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Actief in enkele weken
Goedkope prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Top verbinding
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Begin gemist
Nieuwe klanten korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Nijhuizum

Televisie kijken en internetten via glasvezel is erg populair. Ook in de buurt van Súdwest-Fryslân is dat niet anders. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (150 tot 300 Mbps), en bijzonder stabiel. Bovendien heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat mensen vaak zeggen: een internet glasvezel abonnement is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet bestel jij tijdelijk al rond de €40 – €50 in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Nijhuizum? En welke providers bieden het aan? Vul je locatie in, en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen resultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Nieuw-Lekkerland.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Nijhuizum.