Alles in 1 Odoorn Vergelijk online alle pakketten en profiteer van kortingen tot €60


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Odoorn vergelijken en online bestellen? Bellen, internetten en tv-kijken: het mag niet langzaam zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een vlugge gedegen aansluiting op internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. Dit gebruiken we massaal voor thuiswerken, social media, onze studie, televisie kijken maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost het abonnement mij?

Middels onze postcodetool tref je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Neem jouw adresgegevens als basis en kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, selecteer de gewenste internetsnelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, live pauzeren, extra zenderpakketten) en schat het aantal belminuten. Jij vindt aansluitend meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Odoorn. Dit levert een forse besparing op, tot wel €78 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of wil je een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Geen probleem! Middels ons zoekscript spot jij praktische details en tips over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Odoorn.

Alle leveranciers

Check de aanbiedingen van alle bekende providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid tot maar liefst 200 mb/s en het gemak van interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Bezoek de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €91 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn de bekendste soorten breedbandinternet. Leuk, maar welke internetverbinding is handig in mijn situatie? Ga direct naar de pagina over 3-in-1 met glasvezel Telfort.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor heel veel huizen beschikbaar. Een grote pré van ADSL is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Hierdoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Een tegenvaller hierbij is de mindere snelheid (max 50 MB/s). Woon je op het platteland? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Let op: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door te werken via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 250 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv & streamen. Nadeel hiervan is dat het aanbod beperkt is. Odoorn heeft slechts enkele kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door gebruik van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Megabit per seconde. De download- en snelheden voor uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Een must voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Odoorn beschikbaar? Start met vergelijken en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Internetverbinding Pluspunt Nadelig Prijzen
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Lage snelheid Vanaf €37
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €46
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Beperkt beschikbaar Vanaf €53

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Odoorn?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Doe dat direct via internet. De grootste landelijke spelers (Telfort, XS4ALL, Online.nl, Tele2, KPN, Ziggo) bieden een overstapservice aan. Als jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Mede daarom kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Wanneer kan ik overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. je kunt dan overgaan naar een andere partij. Een alles-in-1 aanbieding gezien? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Veel partijen leveren een overstapservice. Jouw nieuwe provider neemt het papierwerk voor z’n rekening. In het bijzonder het afzeggen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Daarna zorgen zij ervoor dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Online.nl, Ziggo, Vodafone, KPN, XS4ALL hebben deze mogelijkheid. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Geen toegang tot deze overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Fundamenteel: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als je dat wenst.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemen ze ook wel het quad play contract. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Odoorn? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Maandelijks heb je dan recht op korting op het maandbedrag, gratis mobiele data, of iets als gratis FOX Sports. Dankzij deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Vaak bestelde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De 3-in-1 pakketten schreeuwen met enorme internetsnelheden. Vaak wel 425 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna doorzoek jij veel voorkomende handelingen. Per werkzaamheid doorzoek jij de internetsnelheid die benodigd is.


Wat ben je aan het doen? Minimale snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We zien circa drie “klassen” internetgebruikers. instap, standaard en grootverbruik. Voor iedere soort bevelen we een andere snelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan surfen, internetbankieren, mailen. Niet meer dan 1 device online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als NLziet of Film1. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Houd je van online gamen? Dat is mogelijk met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Noordwelle.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Odoorn. Welk pakket past bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Daarom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke internet providers zijn er in de omgeving van Borger-Odoorn?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met onze vergelijker vind je welke aanbieders beschikbaar zijn. Op het moment dat je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de lijst geoptimaliseerd. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt producten nodig als routers, wifi-versterkers, modems? Geen belangstelling in bellen met de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je ook niet voor services die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Vaak gaat het om aanvullende opties zoals online tv kijken, live pauzeren, extra zenderpakketten of pakketten met extra veel zenders met premium zenders zoals Nick Music. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door deze dingen af te nemen kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te pushen kunnen voor jou handig zijn. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Odoorn.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Vandaag de dag is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door gebruikt van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (iPad , desktop, en natuurlijk je TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van allerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Ginx Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een deel van de alles-in-1 providers kan dit slechts een paar dagen. Bij andere internetproviders kan dit weer tot 2 weken.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer aanbieders laten jou gemakkelijk programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De opslagcapaciteit is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Andere zenderpakketten
Alle providers bieden rond de 25 standaard zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als RTL 8. Daarnaast kun je ook regionale zenders kijken als Dijkland en internationale zenders als Playboy Channel. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld FOX of het ART Movies tv-kanaal. Op de providers website kun je bekijken waar jij recht op hebt in Drenthe.

alles in 1 in Odoorn


Internet en tv vergelijken in Odoorn

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Odoorn. Dat is eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en schrijf op waar je recht op hebt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, on demand films kijken, online tv kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Alle bekende tv-zenders
Korting bij 2 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Pakket zelf samenstellen
Goedkope tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Alle bekende tv-zenders
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Alle tv-zenders
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Begin gemist
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Glasvezel internet
Hoge aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Met handige App
Scherpe voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Met radiozenders
Maximaal voordeel


Youfone

Met YoufoneTV app
Gemakkelijke installatie
Direct profiteren

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Stabiel netwerk
Eerste periode korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Betrouwbaar netwerk
Scherpe prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Gratis telefoonnummer
Scherpe voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Odoorn

TV-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In en rondom Borger-Odoorn hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (50 tot 100 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Bovendien is het glasvezelnetwerk een open netwerk. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je vaak hoort: internet en TV via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice is al verkrijgbaar vanaf €45 – €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Odoorn? En welke providers bieden het aan? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en kies voor “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen aanbieders gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Nijemirdum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Odoorn.