Alles in 1 Petten Vergelijk direct alle providers profiteer van kortingen tot €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Petten vergelijken en online overstappen? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een vlugge goede internetaansluiting is om die reden erg belangrijk. We gebruiken internet voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke providers zijn er allemaal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Middels de vergelijker vergelijk je alle kabelaars. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, tv programma’s opnemen, live pauzeren) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je ziet nadien direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Petten. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €78 per jaar. Zoek je een nieuwe provider enkel voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Het kan allemaal! Met behulp van onze zoekmachine spot jij praktische informatie + tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Petten.

Alle leveranciers

Bekijk de pakketten van alle erkende providers

Supersnel internet

Internetsnelheid tot maximaal 500 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Besparen op je internetgebruik

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €95 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn een voor een genres van breedbandinternet. Interessant, maar welke internetverbinding is voor mij geschikt? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 aanbieding Solcon.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze verbinding is voor vrijwel alle huizen bereikbaar. Een belangrijk voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daardoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de mindere snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Praktisch: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door te werken via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 250 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-gebruik. Nadeel hiervan is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Petten heeft slechts enkele kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? D.m.v. internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 Mb/s. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt vaak op dezelfde hoogte. Broodnodig voor de heavy users. Helaas is glasvezel nog niet beschikbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Petten voorhanden? Gebruik onze vergelijker en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type internet Voordelig Nadelen Kosten
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €40
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €54

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Petten?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Doe dat direct via internet. De grootste providers (Telfort, KPN, Vodafone, Tele2, Online.nl, XS4ALL) hebben een samenwerking. Op het moment dat jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Zodoende ben je geen dag offline. Kan ik al overstappen? Vrijwel alle alles-in-1 deals duren 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je hebt dan de optie over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een goede alles-in-1 deal uitgekozen? Dit is ongecompliceerd door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meeste aanbieders bieden een overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt dan alles. Denk aan het afhandelen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Eveneens zien zij erop toe dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Vodafone, Online.nl, Tele2, XS4ALL, KPN doen hieraan mee. Een scherp contract gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Noemenswaardig: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen indien wenselijk.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft te maken met het quad play abonnement. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Petten? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Bekende extra’s zijn kortingen, dubbele data, en additionele bonussen als gratis FOX Sports. Met dank aan combideals als deze ontvang je meer voor het zelfde geld. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internetproviders beloven enorme internetsnelheden. In de regel wel 425 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hieronder doorzoek jij een lijst met voorbeelden. Per gebeurtenis spot jij de voorgeschreven snelheid.


Activiteit Welke snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Wij onderscheiden plusminus 3 types internetgebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Per doelgroep adviseren wij een minimum snelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Internet gebruik jij enkel voor mailen, surfen, internetbankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Af en toe download je foto’s of films, en stream je films via Film1 of NLziet. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Of je favoriete game spelen? Dit is een optie voor meerdere personen op hetzelfde moment.Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Overslag.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Petten. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je op weg te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke leveranciers zijn er in omgeving Schagen?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via de vergelijk module vergelijk je in een oogopslag alle spelers. Als je jouw locatie ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt producten nodig als modems, wifi-versterkers, routers? Maak je geen gebruik van een vaste telefoonlijn? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo geef jij geen geld uit aan onderdelen die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om aanvullende opties zoals uitzending gemist, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten of een extra zenderpakket met kanalen als Ziggo Sport. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te stimuleren zijn voor de toekomst interessant. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Petten.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Met behulp van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, computer, of “ouderwets” op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met diverse modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld MTV Entertainment.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij enkele partijen kan dit tot 2 dagen. Bij andere partijen kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal internetproviders bieden de mogelijkheid tot televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) of d.m.v de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
Veel abonnementen werken met ongeveer 30 basiszenders. Hierbij moet je denken aan zenders als The QYOU Entertainment. Eveneens heb je vaak toegang tot regionale kanalen als CTV Zeeland en internationale kanalen zoals OUTTV. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket uitbouwen met betaalde zenderpakketten evenals Film1 of het Zee Cinema televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Noord-Holland.

alles in 1 in Petten


Internet en tv vergelijken in Petten

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Petten. Het is supersimpel door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en noteer de samenstelling van het pakket (doe altijd een speedtest!)
2. Start met vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (on demand films kijken, live pauzeren, extra zenderpakketten.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Of laat een monteur alles installeren. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Meerde add-ons
Direct profiteren

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Gratis modem
Maximaal voordeel

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
De alles in 1 oplossing
Maximaal voordeel

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Goedkoop vast bellen
Eerste maanden korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Topkwaliteit TV
Korting bij 1 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Heldere voorwaarden
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Supersnel via Glas
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Installatiemonteur mogelijk
Maandelijkse korting


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Gemakkelijk overstappen
Tijdelijke korting

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Diverse pakketten
Goedkope tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Snel en betrouwbaar
Lage tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Moeiteloos overstappen
Duidelijke voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Petten

Televisie kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In de streek Schagen komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), en bijzonder stabiel. Verder is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: internet en TV via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is vaak niet het geval. Dit glasvezel alles in één pakket in met internet + bellen en TV bestel je al vanaf €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Petten? Welke leveranciers doen dit? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en kies voor “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen zoekresultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Oudega.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Petten.