Alles in 1 Puth Ontdek alle pakketten profiteer van kortingen tot €52


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Puth vergelijken en meteen overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: het mag niet langzaam zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een innovatieve trouwe internetaansluiting is om die reden erg belangrijk. Onze internetverbinding gebruiken we voor thuiswerken, films streamen, uploaden van bestanden, televisie kijken en steeds vaker voor online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheden bieden zij aan? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met de vergelijker bekijk je alle internetdiensten. Overstappen gaat gemakkelijk online. Het uitgangspunt is je adres, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, selecteer de gewenste internetsnelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, live pauzeren, extra zenderpakketten) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij doorzoekt daaropvolgend zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Puth. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €78 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of enkel voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Geen probleem! Via ons zoekscript vind je handige informatie + tips over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Puth.

Alle leveranciers

Ontdek de deals van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Korting op je internetpakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €83 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn de bekendste voorbeelden van breedbandinternet. Echter, welke internetverbinding is voor mij geschikt? Bekijk snel informatie over Alles in 1 alles apart Solcon.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor het gros van de woningen voorhanden. Een belangrijk voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Als gevolg daarvan is dit een relatief voordelige aansluiting. Nadelen hiervan zijn o.a. de relatief trage verbinding van maximaal 50MB. Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Ook interessant: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met internet via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 300 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Puth biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Dankzij glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De upload- en downloadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Cruciaal voor zware gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Puth af te sluiten? Vul de gegevens van jouw woning in en vind uit wat de opties zijn.


Soort verbinding Positief Nadelig Tarief
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traag Vanaf €35
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Verplicht TV-abonnement Vanaf €45
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €52

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Puth?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grote jongens (Tele2, KPN, Vodafone, Online.nl, Telfort, Ziggo) hebben een samenwerking. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Wanneer kan ik overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 deals zijn geldig voor 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gezien? Het overstappen gaat probleemloos met deze overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen bieden deze overstapservice. De nieuwe partij regelt dan alles. Denk aan het beëindigen van het huidige televisie- bellen en internet abonnement. Tevens managen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je bent dus geen dag offline. Tele2, Online.nl, Vodafone, Telfort, XS4ALL, KPN werken hier samen aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Cruciaal: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat op dit moment in opkomst is, is de keuze voor quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Puth? Kies je voor alles in 1 producten dan ontvang je korting. Elke maand opnieuw korting op het maandbedrag, extra veel mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis zenderpakketten. Door toedoen van combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Vaak bestelde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De internetproviders verkondigen vaak het snelste internet. Veelal 475 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Onderstaand vind jij veel voorkomende handelingen. Per activiteit lees jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We ontwaren bij benadering 3 verschillende internet-users: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk type gebruiker raden wij een internetsnelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je gebruikt het internet alleen voor mailen, surfen, social media. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als NPO of Pathé Thuis. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Houd je van online gamen? Dit kan met verschillende personen tegelijk. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Piershil.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Puth. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Hierom vind je hierbij wat tips.

Welke bedrijven werken in de buurt van Schinnen?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via allesin1prijzen.nl bekijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Zodra jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als data-kabels, routers, wifi-versterkers? Geen belangstelling in vaste telefonie? Of heb je geen televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je niet voor aspecten die irrelevant en overtollig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Voorbeelden zijn extra diensten als uitzending gemist, online tv kijken, tv programma’s opnemen of een extra zenderpakket met extra zenders zoals Fox Sports. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Kies jij deze leuke toevoegingen dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te pushen zijn in potentie mogelijke keuzes. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Puth.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Hedendaags bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Dankzij interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Mogelijk op steeds meer apparaten (iPad , laptop, en natuurlijk je TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verscheidene modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als The QYOU Entertainment.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij verscheidene tv-aanbieders kan dit max. 48 uur. Bij andere kabelaars kan dit soms wel 14 dagen.

Televisieprogramma opnemen
Veel internetproviders bieden de mogelijkheid tot televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Extra zenderpakketten
Veel leveranciers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Voorbeelden zijn zenders als VH1 Muziek. Verder kan je kijken naar regio omroepen zoals GPTV en je kunt kiezen voor DJAZZ.tv. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket verder uitbreiden met extra zenderpakketten. Check o.a. Eredivisie live of het Haber Türk TV tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Limburg.

alles in 1 in Puth


Internet en tv vergelijken in Puth

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Puth. Dit kan haast niet fout gaan door de volgende tips te gebruiken.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en check wat er in het pakket zit (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (online tv kijken, begin gemist, tv programma’s opnemen.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Of laat een monteur alles installeren. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Snelle levertijd
Direct profiteren

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Meerde add-ons
Veel voordeel

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Overal online TV kijken
Introductie-aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Betrouwbaar netwerk
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Alle bekende kanelen
Unieke aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Pakket zelf samenstellen
Sportgoedkoop

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Top serviceteam
Nieuwe klanten korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Gratis telefoonnummer
Goede prijs/kwaliteit


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Alle tv-zenders
Goedkoop proberen

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Top serviceteam
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Gemakkelijke installatie
Simpele voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Pakket zelf samenstellen
Periodieke aanbiedingen


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Puth

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de omgeving van Schinnen is dit ook zeker het geval. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is verrassend snel (150 tot 300 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Ook biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je vaak hoort: Internetten via de glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Dit glasvezel alles in één pakket in met internet + bellen en TV is al mogelijk vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Puth? En bij welke partij moet ik dan zijn? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Ouwsterhaule.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Puth.