Alles in 1 Schinnen Vergelijk online alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €71


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Schinnen vergelijken en meteen overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een vlugge bekwame internet-connectie is hiervoor cruciaal. Onze internetverbinding gebruiken we voor films streamen, downloaden van bestanden, internetbankieren, uploaden van bestanden en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid heb ik nodig? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met behulp van ons zoekscript vergelijk je alle providers. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Vul jouw locatie in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies extra’s voor interactieve televisie (live pauzeren, extra zenderpakketten, uitzending gemist) en schat het aantal belminuten. Jij spot daarna rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Schinnen. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €83 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar exclusief voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Geen probleem! Op basis van de vergelijker spot je handige details over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Schinnen.

Alle internet-aanbieders

Vergelijk de prijs van de meest populaire providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot maar liefst 500MB plus veel uitbreidingspakketten.

Vind het goedkoopste pakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €69 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn een voor een vormen van breedbandinternet. Leuk, maar welke verbinding is handig in mijn situatie? Lees direct meer over Alles in 1 vergelijken Telfort.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze verbinding is voor bijna alle huishoudens verkrijgbaar. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Vandaar betaal je nooit teveel voor ADSL. Nadelen hiervan zijn o.a. de relatief trage verbinding (max 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Via de kabel-internetverbinding loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 400 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv & streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. Schinnen heeft slechts enkele kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Door middel van internet via glasvezel bereik je hoge snelheden tot 500 Megabit per seconde. De download- en uploadsnelheid verschilt vaak niet. Onontbeerlijk voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Schinnen voorhanden? Voer je gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Type aansluiting Pluspunt Minpunt Tarieven
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Lage snelheid Vanaf €40
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €43
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Lastig aansluitbaar Vanaf €54

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Schinnen?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De meest bekende aanbieders (Telfort, XS4ALL, Tele2, KPN, Vodafone, Online.nl) hebben een samenwerking. Ga jij online overstappen? Dan regelt de nieuwe provider alles. Derhalve kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik de overstap al maken? Het gros van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe provider. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgekozen? Dit is ongecompliceerd door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders werken samen met een overstapservice. De aanstaande partij regelt het papierwerk. Onder andere het afhandelen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Tevens zorgen zij ervoor dat de aansluiting op tijd ingaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, KPN, Ziggo, XS4ALL, Online.nl, Vodafone werken hier samen aan. Een goed abonnement gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit contract snel online kopen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Maak je geen gebruik van deze overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Tip: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als je die wilt meenemen.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft het label quad play gekregen. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Schinnen? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Denk aan leuke extra’s als korting op je pakket, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door combideals als deze krijg je dus meer voor je geld. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis entertainment.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De bekende alles-in-1 aanbieders maken reclame voor vaak het snelste internet. Doorgaans 400 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hieronder tref jij een praktisch overzicht. Per online activiteit bekijk jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat ben je aan het doen? Voorgeschreven snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Er zijn ongeveer 3 verschillende internet-users: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke categorie tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor internetbankieren, surfen, social media. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Netflix of Film1. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Game via internet zonder storing? Dit kan met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Scharmer.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Schinnen. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat hangt af van veel aspecten. Om die reden voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke aanbieders zijn actief in de buurt van Schinnen?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met onze vergelijker bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Als je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Heb jij geen baat bij bellen via de vaste lijn? Liever zonder televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo geef jij geen geld uit aan aspecten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles in 1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Voorbeelden zijn extra’s als online tv kijken, vooruitkijken, uitzending gemist of diverse entertainment-pakketten met premium zenders zoals Eurosport2. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door te kiezen voor add-ons schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te pushen zijn mogelijkheden. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Schinnen.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Hang jij graag voor de TV? Tegenwoordig bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Met behulp van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Op allerlei devices (mobiele telefoon, laptop, en natuurlijk je TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verscheidene modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als Eén.

Een andere extra service is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een aantal organisaties kan dit max. 48 uur. Maar bij een groeiend aantal organisaties kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle aanbieders laten jou gemakkelijk programma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Andere zenderpakketten
Internet bedrijven bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Voorbeelden zijn zenders als National Geographic Channel Documentaire. Bovendien heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Omroep RTM. Maar ook internationalen zoals History. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience uitbouwen met add-on zenderpakketten. Check o.a. Film1 en het ATV Avrupa tv-kanaal. Op de site van de aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Limburg.

alles in 1 in Schinnen


Internet en tv vergelijken in Schinnen

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Schinnen. Dit gaat gemakkelijk wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en zoek naar de voorwaarden (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, begin gemist, extra zenderpakketten.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Ook kun je een monteur aanvragen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Gemakkelijk uitbreiden
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Met gratis router
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Gratis telefoonnummer
Veel voordeel

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Met radiozenders
Welkomstkorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Glasvezel internet
Nieuwe klanten korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Tot 7 dagen terugkijken
Scherpe korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Alle tv-zenders
2 jaar aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Met handige App
Maandelijkse korting


Youfone

Met 26 HD zenders
Alle bekende tv-zenders
Hoge aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Moeiteloos overstappen
Heel betaalbaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Live pauzeren
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Diverse pakketten
Periodieke aanbiedingen


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Schinnen

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In en rondom Schinnen is dit ook zeker het geval. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is verrassend snel (150 tot 300 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Internetten via de glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice is al verkrijgbaar vanaf €45 – €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Schinnen? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen “hits” op glasvezel? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket s-Gravendeel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Schinnen.