Alles in 1 Vianen Check alle providers en profiteer van kortingen tot €80


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Vianen vergelijken en direct de overstap maken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet snel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en solide internet-connectie is hiervoor cruciaal. Internet gebruiken we voor 0 en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost dat per maand?

Met behulp van deze website vind je alle kabelaars. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (live pauzeren, online tv kijken, vooruitkijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je doorzoekt direct ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Vianen. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €81 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of puur voor het internetten? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Met behulp van allesin1prijzen.nl check je uitvoerige details over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Vianen.

Alle leveranciers

Ontdek de deals van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden tot 500 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Check de laagste prijs

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €60 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allemaal categorieën breedbandinternet. Alleen, welk type internetverbinding moet ik kiezen? Ga direct naar de pagina over Internet en tv pakket Solcon.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor bijna alle woningen beschikbaar. Een grote pré van ADSL is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Hierdoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is de lagere snelheden (max 50 MB/s). Woon je op het platteland? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Let op: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Via de kabel-internetverbinding bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie gebruik. Nadeel hiervan is dat er minder keuzevrijheid is. Vianen werken helaas 1 of 2 kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door gebruik van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt hierbij meestal even hoog. Cruciaal voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel nog niet voorhanden voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Vianen af te sluiten? Vul de gegevens van jouw woning in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Internetverbinding Voordelig Negatief Tarief
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Kan traag zijn Vanaf €38
2. Kabel Prima internetsnelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €49
3. Glasvezel Meest snelle internet Lastig aansluitbaar Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Vianen?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De meest bekende aanbieders (Telfort, KPN, Online.nl, Vodafone, Tele2, Ziggo) hebben hierover afspraken gemaakt. Zodra jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Derhalve kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Op welk moment kan ik switchen? De meeste alles-in-1 afspraken duren 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuwe provider. Heb je een mooie pakketdeal uitgezocht? Overstappen gaat razendsnel door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de providers bieden een overstapservice. De nieuwe aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. Bijvoorbeeld het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Daarna zien zij erop toe dat de verbinding wordt geactiveerd. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, XS4ALL, Vodafone, KPN, Tele2, Ziggo bieden dit aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit contract gelijk online rondmaken.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met de overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Let op: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Je telefoonnummer behouden kan ook in het kader van vaste telefonie.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We noemen dit ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Vianen? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je pakket, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis zenderpakketten. Dankzij aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De grote providers verkondigen vaak het snelste internet. Vaak wel 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hier beneden bekijk je een praktisch overzicht. Per handeling tref jij de internetsnelheid die benodigd is.


Wat ben je aan het doen? Minimale snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We herkennen circa 3 types internetgebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor elk type gebruiker adviseren wij een minimum snelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan Social, e-mailen, websites bezoeken. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en kijk je online video’s op Videoland of NLziet. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor verschillende personen tegelijk. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Veere.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Vianen. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke internet providers zijn er in de omgeving van Vianen?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met onze vergelijker tref je direct de beschikbare aanbieders. Zo snel je jouw locatie ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt producten nodig als wifi-versterkers, routers, modems? Maak je geen gebruik van bellen met de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo geef jij geen geld uit aan aspecten die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een hoop alles-in-1 pakketten bieden optionele extra diensten. Hierbij kun je denken aan aanvullende opties zoals online tv kijken, begin gemist, vooruitkijken of premium zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Shorts TV. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te stimuleren zijn opties. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Vianen.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Op dit moment is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Via interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan op verschillende apparaten (tablet, consoles, en niet te vergeten de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij diverse modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere kanalen als RTL 8.

Een andere extra service is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een aantal organisaties kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij steeds meer leveranciers kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Veel kabelaars verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Meer zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Voorbeelden zijn zenders als RTL 8. Ook heb je vaak toegang tot regionale kanalen als TV Gelderland. Of wat dacht je van: WDR. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog leuker maken met meerdere zenderpakketten. Denk aan HBO en het PCNE kanaal. Op de site van de aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Utrecht.

alles in 1 in Vianen


Internet en tv vergelijken in Vianen

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Vianen. Het is verrassend eenvoudig wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en pak even alle kleine lettertjes erbij (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (uitzending gemist, online tv kijken, on demand films kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Videotheek thuis
Scherpe aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Ruime keuze
Scherpe voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Gratis nummerbehoud
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Programma gemist
Veel voordeel

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Met gratis router
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Gratis ontvanger
Heel betaalbaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Vlugge activatie
Goede welkomstkorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Gemakkelijk uitbreiden
Eerste periode korting


Youfone

Verschillende pakketten
Pakket zelf samenstellen
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Alle bekende tv-zenders
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Installatiegarantie
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelUitzending gemist
Tijdelijke aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Vianen

Interactieve televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In en rondom Vianen is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is vliegensvlug (50 tot 500 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Ook is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je vaak hoort: een internet glasvezel abonnement is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, internet en voice heb je al vanaf €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Vianen? Welke leveranciers doen dit? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen resultaten? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Ulestraten.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Vianen.