Alles in 1 Eys Bekijk alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Eys vergelijken en online bestellen? Internetten, tv-kijken en bellen: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een rappe solide verbinding tot het internet is hiervoor cruciaal. Internet gebruiken we voor thuiswerken, onze studie, televisie kijken, downloaden van bestanden en steeds vaker voor online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheden bieden zij aan? En wat is het maandtarief?

Met behulp van de vergelijker ontdek je alle kabelaars. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies extra’s voor interactieve televisie (on demand films kijken, uitzending gemist, live pauzeren) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je ziet daarna direct de goedkoopste alles in 1 provider in Eys. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €88 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Met deze website ontdek je uitvoerige details en tips over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Eys.

Alle internet-aanbieders

Ontdek de proposities van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid van 100 mb/s en extra zenderpakketten.

Korting op je internetpakket

Check alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €100 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allen soorten breedbandinternet. Alleen, welke soort verbinding past bij mij? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 aanbieding Telfort.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor het gros van de woningen beschikbaar. Een belangrijk voordeel is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan betaal je nooit teveel voor ADSL. De negatieve kant daarvan is de mindere snelheid (de top ligt op 50mb). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Handig om te weten: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met een aansluiting op de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 250 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie gebruik. De keerzijde van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Eys heeft slechts een paar kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Door gebruik van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mb/s. De upload- en downloadsnelheid verschilt vaak niet. Onontbeerlijk voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is glasvezel nog niet beschikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Eys verkrijgbaar? Gebruik onze vergelijker en achterhaal wat er mogelijk is.


Type aansluiting Gunstig Nadeel Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Lage snelheid Vanaf €36
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder te kiezen Vanaf €43
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet overal beschikbaar Vanaf €54

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Eys?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Doe dat direct via internet. De grote jongens (Tele2, Ziggo, KPN, Vodafone, Telfort, Online.nl) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan regelt je provider dit allemaal. Op die manier kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Maar wanneer kan dat? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgezocht? De overstap is eenvoudig via de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de providers werken samen met deze overstapservice. De toekomstige aanbieder regelt het papierwerk. Denk aan het opzeggen van je oude internet- televisie- en bellen abonnement. Verder zien zij erop toe dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, Vodafone, Tele2 geven jou deze opties. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Kun je niet gebruik maken van deze landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Tip: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud indien wenselijk.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Eys? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, extra MB’s of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis FOX Sports. Door toedoen van combideals als deze haal je het maximale uit je pakket. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De 3-in-1 pakketten verkondigen razendsnel internet. Vaak wel 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Beneden doorzoek jij veel voorkomende handelingen. Per bezigheid bekijk jij de voorgeschreven snelheid.


Waar ben je mee bezig? Vereiste snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien globaal gezien drie verschillende soorten gebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor ieder segment adviseren wij een minimum snelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent alleen online voor mailen, internetbankieren, surfen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Met regelmaat download je files, en kijk je online video’s op Film1 of Netflix. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit is een optie voor verschillende mensen tegelijkertijd. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Erm.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Eys. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat hangt af van veel aspecten. Hierom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke internet providers zijn er in regio Gulpen-Wittem?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via de vergelijk module vergelijk je direct de beschikbare aanbieders. Zodra de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als wifi-versterkers, data-kabels, modems? Heb jij geen baat bij vast bellen? Of heb je geen televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je niet voor services die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om modules als uitzending gemist, vooruitkijken, live pauzeren of premium zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Disney Junior. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Juist door deze extra’s stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te bevorderen kunnen voor jou handig zijn. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Eys.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. D.m.v. interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, Xbox, en natuurlijk je TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via velerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als Canvas.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij verscheidene tv-aanbieders kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij een groeiend aantal kabelaars kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle aanbieders laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Er zit wel een max aan de opnametijd. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Diverse zenderpakketten
De meeste pakketten bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Onder andere zenders zoals Nickelodeon Kids. Bovendien kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Focuz TV en je kunt kiezen voor WDR. Je kunt je digitale-tv ervaring nog persoonlijker maken met add-on zenderpakketten evenals FOX en het MAX televisie-kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Limburg.

alles in 1 in Eys


Internet en tv vergelijken in Eys

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Eys. Het is supersimpel aan de hand van de volgende stappen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe een speedtest!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (live pauzeren, on demand films kijken, online tv kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de provider die voor jou geschikt is.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Heldere voorwaarden
Scherpe voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Programma gemist
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Gemakkelijk uitbreiden
Cashback kortingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Met installatie garantie
Scherpe aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Installatiemonteur mogelijk
Maandelijkse korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Glasvezel internet
Scherpe aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Heldere voorwaarden
Unieke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Met radiozenders
Introductiekorting


Youfone

Momenteel alleen DSL
Alle tv-zenders
Eerste maanden korting

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Live pauzeren
Lage tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Betrouwbaar netwerk
Sportgoedkoop

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Snel en betrouwbaar
Scherpe korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Eys

Digitale televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de omgeving van Gulpen-Wittem hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (150 tot 300 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Ook heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Internetten via de glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket in met televisie, internet en voice beginnen qua prijs rond de €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Eys? Welke aanbieders zijn er? Voer jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Niets gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Ellecom.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Eys.